De leukste (vakantie)baan pak je op het station

Bekijk alle winkel vacatures op het station

Solliciteer nu

Winkels

De leukste (vakantie)baan pak je op het station

Onze ruim 200 winkels zijn inmiddels een vertrouwd gezicht op de Nederlandse stations. Terwijl je de treinen ziet komen en gaan en met de omroepinformatie uit de stationsspeakers op de achtergrond, ontferm jij je over de winkel en je klanten. 

Dagelijks ontmoet jij in jouw winkel vele mensen. Bij Julia’s schenk jij met flair de beste espresso voor een groep reizigers die uitbundig gekleed onderweg zijn naar de CanalPride. Jij rekent bij AH to go met een glimlach nog wat laatste inkopen af voordat een groep backpackers hun tentje opslaat op het festivalterrein. En bij Kiosk bak jij snel nog wat croissantjes af voor een familie die bepakt en bezakt de trein instapt op weg naar hun vakantiebestemming.Werken in de zomerperiode in de winkels op het station is een ideale combinatie van genieten van alles wat er om je heen gebeurt en geld verdienen! 

Jij zorgt dat het de reiziger aan niets ontbreekt. 

(Vakantie)baan op het station

Onze winkels zijn ruim geopend. Hierdoor zijn er bij ons volop mogelijkheden om voor een paar uur tot fulltime aan de slag te gaan. Je werkt in een gezellig team, wanneer het jou uitkomt. Daarbij verdien je ook nog eens goed. Werk je in een vakantiebaan, dan hopen we natuurlijk dat je na de vakantie bij ons blijft werken voor een aantal uur per week, maar dat hoeft niet. 

Werken op het station is veelzijdig, druk en vooral heel leuk! Jij zorgt ervoor dat het onze reizigers aan niets ontbreekt. Samen met je team ben je constant in contact met de reizigers. Jij gaat mee in de dynamiek en houdt van de drukte. Je begrijpt de haast van reizigers. Met jouw servicegerichtheid draag jij bij aan een geweldige reisbeleving. 

Wij bieden

In onze winkels op het station is werken naast je studie of in een vaste baan beide mogelijk. Je kan ervaring opdoen in het werken in een winkel en jezelf verder ontwikkelen tot leidinggevende. Ontdek jouw carrièremogelijkheden binnen NS.  

Wij bieden contracten tussen de 4 en 32 uur per week. Bereken direct wat je gaat verdienen via de rekentool die aan iedere vacature is toegevoegd. Naast flexibiliteit, doorgroeimogelijkheden en een goed salaris bieden we jou veel meer:  

  • Naast je salaris ontvang je toeslagen voor werken op onregelmatige tijden. 
  • 8% vakantiegeld. 
  • Contract voor 4 tot 32 uur per week. 
  • Flexibele werktijden, passend bij jouw leven. 
  • Leuke collega’s. Naast hard werken ook leuke uitjes.
  • Een kortingspas: Tijdens werktijd tot 60% korting op je aankopen bij één van onze winkelformules. 

AH to go

De teams van AH to go zoeken collega’s. Bij AH to go staan snelheid en dynamiek op de eerste plek. Jij snapt dat. Nederlands bekendste supermarkt in een kleiner jasje. Maar daarom niet minder druk. In de levendige stationsomgeving lopen klanten af en aan. Als verkoopmedewerker bij de AH to go ga je mee in deze dynamiek. Je houdt de schappen vol, helpt klanten met vragen en zorgt dat de winkel netjes blijft. Je begrijpt de haast van reizigers en doet je best om het winkelen zo snel en aangenaam mogelijk te maken. Goede service en makkelijk boodschappen doen; daar draait het om bij AH to go. 

Julia's

Bij Julias kan je meteen aan de slag. Julia’s serveert heerlijk Italiaans eten voor reizigers die de drukte willen ontvluchten. Bij Julia’s proef je het Italiaanse temperament terug in de gerechten. Van een heerlijke pasta bolognese tot een ciabatta caprese; overal zit passie in! Dat is er ingestopt door onze collega’s die eigenhandig de gerechten klaarmaken. Als verkoopmedewerker bij Julia’s doe je meer dan kassawerk en voorraden aanvullen, zo bereid je de verrukkelijkste pasta’s en zet je de lekkerste koffie! 

Kiosk

Kom werken bij Kiosk. Reizigers komen nog even langs de Kiosk voordat de trein vertrekt. Jij staat voor hen klaar. Een eigen winkel runnen midden op een perron of in een grote stationshal. Als verkoopmedewerker zie jij alle soorten mensen bij jouw Kiosk naar binnen komen. Een haastige zakenvrouw, slaperige student of dagjesmensen; ze wandelen binnen voor een koffie, broodje of tijdschrift voor onderweg. Je zorgt voor voldoende voorraad, bakt broodjes af, zet heerlijke koffie en verleent uitstekende service aan al je klanten. 

WhatsApp jezelf naar een baan

Lijkt het werken op het station jou leuk, maar weet je nog niet welke winkel of bijbaan bij jou past? Dan kun je op een laagdrempelige manier in contact komen met onze recruiters via WhatsApp. Zij helpen jou verder. Dus ben jij benieuwd naar jouw mogelijkheden? Stuur een WhatsApp berichtje naar 06-30205440. 

Overige