Vacature alert

Winkels

De leukste (bij)baan pak je op het station.

Werken op het station is veelzijdig, druk en vooral heel leuk! Jij zorgt er bij een van de winkel- of horecaformules van NS voor dat het onze reizigers aan niets ontbreekt. Een verse pasta (Julia’s), een rijk belegde pizza (Luca’s) of een heerlijke cappuccino (Kiosk), maak jij in een handomdraai. Je adviseert klanten bij de aankoop van een fijne bodylotion (Rituals) of zorgt dat er altijd verse croissantjes zijn (AH to go). Ben je liever gastheer of gastvrouw? Dan is een (bij)baan in een van onze relaxte StationsHuiskamers misschien iets voor jou?

Als eerste op de hoogte zijn van alle vacatures bij jou in de buurt? Maak hieronder een vacature alert aan. Of bekijk direct onze openstaande vacatures.

(Bij)baan op het station

In onze winkels op het station is werken naast je studie of in een vaste baan beide mogelijk. Je kan ervaring opdoen in het werken in een winkel en jezelf verder ontwikkelen tot leidinggevende. Bekijk hiernaast het filmpje van Peter, senior medewerker Julia’s.

Wij bieden

Wij bieden contracten tussen de 4 en 32 uur per week. Bereken direct wat je gaat verdienen via de rekentool die aan iedere vacature is toegevoegd. Naast flexibiliteit, doorgroeimogelijkheden en een goed salaris bieden we jou:  

  • Toeslagen voor werken op onregelmatige tijden. 
  • 8% vakantiegeld. 
  • Een contract bij NS tussen de 4 en 32 uur per week. 
  • Flexibele werktijden, passend bij jouw leven. 
  • Leuke collega’s. Naast hard werken ook leuke uitjes.
  • Een kortingspas: tijdens werktijd tot 60% korting op je aankopen bij één van onze winkelformules. 

Het verhaal van Amber, winkelmanager

Ik vind het fijn om met collega’s te werken. De samenwerking, het met elkaar doen, dat is het mooiste gedeelte. Lees hier haar hele verhaal.

WhatsApp jezelf naar een baan

Lijkt werken op het station jou leuk, maar weet je nog niet welke winkel of (bij)baan bij jou past? Dan kun je op een laagdrempelige manier in contact komen met onze recruiters via WhatsApp. Zij helpen jou verder. Dus ben jij benieuwd naar jouw mogelijkheden? Stuur een WhatsApp berichtje naar 06-30205440. Direct solliciteren via onderstaande button kan natuurlijk ook.

Nieuws & Evenementen

Geen gerelateerde nieuwsberichten of evenementen gevonden.