Winkels

De leukste (bij)baan pak je op het station.

Werken op het station is veelzijdig, druk en vooral heel leuk! Jij zorgt er bij één van de winkel- of horecaformules van NS voor dat het onze reizigers aan niets ontbreekt. Een verse pasta (Julia’s) of een heerlijks cappuccino (Kiosk) maak jij in een handomdraai. Je adviseert klanten bij de aankoop van een fijne body lotion (Rituals) of zorgt dat er altijd verse croissantjes zijn (AH to go). Ben je liever gastheer of gastvrouw? Dan is een baan in één van onze relaxte Stationshuiskamers misschien iets voor jou? Als railcateraar zoek je de reizigers op en maak je ze blij met een snack onderweg.

Terwijl je de treinen ziet komen en gaan en met de omroepinformatie uit de stationsspeakers op de achtergrond, ontferm jij je over de winkel en je klanten. Jij zorgt er samen met je team voor dat het onze reizigers aan niets ontbreekt. Jij gaat mee in de dynamiek en houdt van de drukte. Je begrijpt de haast van reizigers. Met jouw servicegerichtheid draag jij bij aan een geweldige reisbeleving. Werken in de winkels op het station is een ideale combinatie van genieten van alles wat er om je heen gebeurt en geld verdienen!

(Bij)baan op het station

Onze ruim 200 winkels zijn inmiddels een vertrouwd gezicht op de Nederlandse stations. Julia’s, Kiosk, AH to go, Rituals, Stationshuiskamer en Railcatering, wie kent ze niet? Deze horeca- en retail formules zijn eigendom van NS.

Onze winkels zijn ruim geopend. Hierdoor bieden wij contracten van een paar uur tot fulltime per week. Je werkt in een gezellig team, wanneer het jou uitkomt. Daarbij verdien je ook nog eens goed.

Wij bieden

In onze winkels op het station is werken naast je studie of in een vaste baan beide mogelijk. Je kan ervaring opdoen in het werken in een winkel en jezelf verder ontwikkelen tot leidinggevende. Ontdek jouw carrièremogelijkheden binnen NS.  

Wij bieden contracten tussen de 4 en 32 uur per week. Bereken direct wat je gaat verdienen via de rekentool die aan iedere vacature is toegevoegd. Naast flexibiliteit, doorgroeimogelijkheden en een goed salaris bieden we jou veel meer:  

  • Naast je salaris ontvang je toeslagen voor werken op onregelmatige tijden. 
  • 8% vakantiegeld. 
  • Contract bij NS tussen de 4 en 32 uur per week, . 
  • Flexibele werktijden, passend bij jouw leven. 
  • Leuke collega’s. Naast hard werken ook leuke uitjes.
  • Een kortingspas: Tijdens werktijd tot 60% korting op je aankopen bij één van onze winkelformules. 

WhatsApp jezelf naar een baan

Lijkt het werken op het station jou leuk, maar weet je nog niet welke winkel of (bij)baan bij jou past? Dan kun je op een laagdrempelige manier in contact komen met onze recruiters via WhatsApp. Zij helpen jou verder. Dus ben jij benieuwd naar jouw mogelijkheden? Stuur een WhatsApp berichtje naar 06-30205440. 

Overige