Maak kans op een stedentrip naar keuze!

Sollicteer nu

Lees meer

Winactie treinsteward Railcatering

Solliciteer als treinsteward en maak kans op een stedentrip naar keuze!

Maastricht, Den Haag of Amsterdam? Of misschien wel een andere bestemming? Aan jou de keus.  Als je tijdens de actieperiode solliciteert als treinsteward Railcatering maak je kans op een stedentrip naar keuze. Voor 2 personen, inclusief  treinreis, hotelovernachting en ontbijt.

Bij NS kun je rekenen op

  • Een goed salaris.
  • 8% vakantiegeld.
  • Korting op de zorgverzekering.
  • Flexibele werktijden.
  • Leuke collega’s.

Wat moet je doen

  • Je solliciteert op een van de functies van treinsteward Railcatering in de periode 15 februari tot en met 31 maart 2019.
  • Bij het indienen van je sollicitatieformulier vink je aan dat je graag mee wilt doen aan de winactie en akkoord gaat met de actievoorwaarden.
  • Tevens vink je aan dat je akkoord gaat met de verwerking van je persoonsgegevens, zoals genoemd in de actievoorwaarden, voor deelname aan deze winactie.

We verloten de stedentrip rond 15 juni 2019 onder de sollicitanten die zijn aangenomen en zijn/haar proeftijd hebben doorlopen. Als prijs ontvang je een reischeque van 200,- euro te besteden in de Spoordeelwinkel. Hiermee kun je voor 2 personen een reis naar keuze uitzoeken.

Ga naar de vacatures en solliciteer nu.

“Ook al heb je een zelfstandige functie en draai je je eigen ‘winkel’, je hebt onderweg en in de pauzes veel contact met andere treinstewards of conducteurs.”

Meer weten over de functie? Bekijk het filmpje van treinsteward Railcatering Dominique.

Over de functie treinsteward Railcatering

‘Goedemiddag, er is railcatering aan boord’. Als treinsteward Railcatering klinkt jouw vrolijke stem door de trein. Je reist met jouw ‘winkel’ zelfstandig van station naar station en bent dé oplossing voor reizigers die dorst hebben of hongerig zijn. De ene keer is dat snel en zakelijk, terwijl je de andere keer tijd maakt voor een praatje.