Zo werken wij
Bij NS zoeken we regelmatig externe professionals die met hun expertise mee willen bouwen aan onze toekomst. Schrijf je in via deze link en ontvang passende opdrachten in je mailbox. Jouw gegevens bewaren we op de NS Marktplaats en zo krijg jij alleen aanbiedingen die bij jou passen.

Procedure
Om de selectie van ZZP’ers en bureaus in goede banen te leiden, hebben we een aantal spelregels om de juiste personen te selecteren. Aan elke nieuwe opdracht zijn selectiecriteria gekoppeld. Als jij denkt in dit profiel te passen, kun je reageren door je cv aan te bieden. Daarnaast vragen we je optioneel een motivatieformulier in te vullen waarop je toelichting geeft waarom jij de ideale kandidaat voor de opdracht bent.

Na ontvangst van beide documenten beoordelen we jouw sollicitatie. Bij NS hanteren we een puntensysteem waarmee we de beste kandidaten voor de opdracht kunnen selecteren. We beoordelen de cv’s en controleren de selectiecriteria op juistheid. Kandidaten met de meeste punten staan bovenaan onze ranglijst. Bij een gelijke score wordt er gerangschikt op basis van prijs.

We nodigen één of meerdere kandidaten uit voor een persoonlijk gesprek. Zodra we een succesvolle match hebben, sluiten we de opdracht en stellen we de andere kandidaten daarvan op de hoogte.

Let op: als wij merken dat kandidaten onvolledige of onjuiste informatie aanleveren, wijzen we ze direct af. Als dit vaker gebeurt, kunnen we overgaan tot uitsluiting van de NS Marktplaats, voor de duur van 3 maanden.

Extra informatie
NS werkt samen met contractpartner Fast Flex. Zij zullen je benaderen om onderstaande documenten aan te leveren en/of te ondertekenen.

  • formulier persoonsgegevens.
  • verklaring ID.
  • tewerkstellings-verblijfsvergunning (indien van toepassing).
  • formulier inzetgegevens.
  • relevante diploma’s/certificaten.
  • VOG aanvraagbewijs.
  • gewaarmerkt uittreksel KvK.
  • verklaring betalingsgedrag inlenersaansprakelijkheid.

Mocht je vragen hebben over onze werkwijze of onze voorwaarden, neem dan gerust contact met ons op via inhuurdesk@ns.nl of 088 – 67 11 035.