Vacature alert

Werken in de winkels

Er is genoeg te doen in de winkels op het station. Honderden reizigers over de vloer, iedere dag nieuwe gezichten. Het is druk, maar dat geeft jou energie! Maak jij een lekkere pasta bij Julia’s? Bak jij croissants bij AH to go of zet jij snel het beste kopje koffie bij Kiosk? Voel jij je thuis in de StationsHuiskamer? Wat jou ook blij maakt, op het station ga jij als een trein.

Zodra je bij NS Stations binnenkomt, opent er een hele nieuwe wereld voor je. Een goed salaris, flexibele uren en uitzicht op een vast contract na 7 maanden zijn slechts het begin. Naast je uitdagende (bij)baan krijg je veel ruimte om jezelf te ontwikkelen. NS Stations biedt verschillende doorgroeimogelijkheden naar andere functies en formules. Zo wordt werken op het station nooit saai!

Weet je niet goed welke winkel het beste bij jou past? Stuur ons een WhatsApp-bericht: 06-30205440.

Onze kernwaarden

Samen onderweg

Bij NS Retail werken we allemaal met dezelfde kernwaarden. We doen het samen. We benutten elkaars kracht en verschillen om het verschil te maken. Samen zijn we onderweg. Naar onze carrière en de toekomst, naar groei én zekerheid. Met onze collega’s maar ook met de reizigers. Dàt is werken op het station. Daarom helpen we elkaar. Met onze kennis, onze ervaring, maar ook met onze steun. Als iemand een goed idee heeft, of juist iets moeilijk vindt, staan we klaar voor elkaar. Samen gaan we voor dat ene doel: tevreden reizigers dankzij onze snelle en goede service. Dat maakt onze werkdag ook zo leuk!

Positieve sfeer

Doelen behalen is zoveel makkelijker in een positieve omgeving. Daarom vieren we successen en focussen we op wat we goed doen. Alles is een leerproces en van uitdagingen groeien we. Als medewerker maar ook als mens. Daarom geven we elkaar de ruimte om te doen, te groeien en te leren. Niet bij de pakken neerzitten als het even niet lukt, maar elkaar helpen. Vertrouwen op je team. Zorgen voor een gezellige sfeer. Zodat iedereen het beste uit zichzelf kan halen, voor de reiziger en jezelf.

Aandacht voor elkaar

Aandacht maakt het verschil tussen goed… en uitstekend. Samen zorgen we ervoor dat de winkel tot in de puntjes verzorgd is. Dat we net dat stapje verder gaan. Voor de reiziger maar ook voor elkaar. Proactief, meedenken. Details maken het verschil. ‘Iets lekkers erbij?’ Of je collega helpen als het druk is. Aandacht betekent echt luisteren naar de wensen van de reizigers en collega’s, zodat jij het verschil kunt maken. Zodat iedereen zich welkom en gezien voelt. Daarom luisteren wij ook naar jou en helpen je verder ontwikkelen.

Samen voor resultaat

Samen gaan wij voor resultaat. Ook als het druk is blijven we gefocust op ons doel: een goede en snelle service voor de reiziger en vol gaan voor onze commerciële targets. Dat doen we door goed te plannen, snel te schakelen en helder met elkaar te communiceren. Door proactief keuzes te maken. Wij houden van aanpakken en durven te doen. Spitsuur? Geen probleem voor ons, wij blijven er vol voor gaan: een blije reiziger en goede verkoop. Heb jij het in je?

Nieuws & Evenementen

Geen gerelateerde nieuwsberichten of evenementen gevonden.

Alle nieuwsberichten