Vacature alert

Stages & Traineeships

Een leercurve als een hogesnelheidslijn

Jezelf blijven ontwikkelen. Dat is wat jij belangrijk vindt als talentvol operationeel management stagiair(e) of trainee. Bij NS krijg je de mogelijkheid om dat te doen. We willen jou vakinhoudelijk én persoonlijk laten groeien en daarmee een kickstart aan je carrière geven. Bij ons ligt de wereld voor je open en kun je alle kanten op.

Operationeel management traineeship

Tijdens het operationeel management traineeship ga je gedurende twee jaar direct leiding geven aan een team van twintig tot dertig medewerkers. Je krijgt dus meteen behoorlijk veel verantwoordelijkheid.

Bij NS wordt 24 uur per dag 7 dagen in de week hard gewerkt om ervoor te zorgen dat alle treinen op tijd, schoon en veilig rijden. Dit doen we in verschillende teams op diverse afdelingen. Als trainee ben je bijvoorbeeld verantwoordelijk voor een team van medewerkers op het station, in de trein, klantenservice, bij het onderhoud- en servicebedrijf of medewerkers die de treindienst monitoren.

Reken maar dat je dan stevig in je schoenen moet staan. Maar daardoor ontdek je wel of je de sociale vaardigheden bezit om hier in te kunnen uitblinken. Als trainee voer je gesprekken over inzetbaarheid, verzuim en functioneren. Ook begeleid je medewerkers door veel aanwezig te zijn in het uitvoerende proces, bijvoorbeeld op locatie. Je krijgt de vrijheid en ruimte om je werk zelf in te delen, zodat jij op jouw manier je ambities kan waarmaken.

Uiteraard word je begeleid door je leidinggevende en een aangewezen mentor. Daarnaast vervul je samen met andere trainees een businessopdracht en in het laatste jaar een individuele businessopdracht. Op deze manier leer je NS kennen. Tijdens het traineeprogramma volg je diverse opleidingen, trainingen en workshops om jezelf te ontwikkelen.

Maak een vacature alert aan zodat je meteen op de hoogte bent als je kunt solliciteren voor het operationeel management traineeship.

Stages

Of je nu een finance-, IT-, marketing-, techniek-, HR- of inkoopstage zoekt; bij NS hebben we regelmatig stageplekken bij verschillende afdelingen. Zowel voor afstudeer- als meewerkstages. Met aandacht voor jouw ontwikkeling en wensen, geven we samen invulling aan de ideale stage voor jou. Jij staat centraal en wij begeleiden je in de eerste kennismaking met je latere werkveld. Bekijk jouw mogelijkheden via onze vacaturepagina en reageer als er een stage voor jou bij zit!

Verhalen in de trein

Nieuws & Evenementen

Geen gerelateerde nieuwsberichten of evenementen gevonden.

Alle nieuwsberichten