Vacature alert

Freelance & Interim

Een groter geheel

Bijdragen aan een mega-operatie als freelance of interim professional in een leidinggevende functie. Dat kan bij NS. Met meer dan een miljoen reizigers per dag die met elkaar zo’n 45 miljoen kilometer afleggen, maak je onderdeel uit van een complexe logistieke organisatie. Samen met je collega’s houd je Nederland in beweging en zorg je voor de best denkbare dienstverlening.

Samen voor de reiziger

Als tijdelijke kracht werk je in je rol als leidinggevende (shiftleader) bij NS veel samen met collega’s in verschillende rollen. Conducteurs, machinisten, servicemedewerkers en veel andere professionals maken het reizigers zo gemakkelijk en comfortabel mogelijk. Die onderlinge afstemming is van groot belang. Iedere schakel binnen onze organisatie telt mee. Dus ook jij. Geef jij de reis van morgen vorm?

Schrijf je in en ontvang opdrachten

Ben jij één van deze vakspecialisten en wil je op de hoogte gehouden worden van onze tijdelijke opdrachten in de trein? Schrijf je dan in op onze marktplaats. Lees ook meer informatie over onze werkwijze en voorwaarden.

Verhalen in de trein

Nieuws & Evenementen

Geen gerelateerde nieuwsberichten of evenementen gevonden.

Alle nieuwsberichten