Werkend leren

Omdat je het snelst leert in de praktijk, hebben we bij NS de TechniekFabriek opgericht. Het eerste jaar is een BOL-jaar (Beroeps Opleidende Leerweg), waarin je 4 keer een tweewekelijkse stage volgt op een NS Service- of Onderhoudslocatie. Het tweede jaar is BBL (Beroepsbegeleidende Leerweg) en werk je voornamelijk op zo’n locatie. Zo leer je de nieuwste technieken kennen en gebruik je jouw talent om aan de treinen van de toekomst te sleutelen. Wie wij zoeken? Vmbo’ers en mbo’ers die de opleiding mechatronica op mbo 2-niveau willen halen.

Wat heeft de TechniekFabriek jou te bieden?

  • NS betaalt de volledige opleiding (collegegeld, kleding, boeken, gereedschap, etc.).
  • Goede begeleiding van docenten die zelf in de techniek hebben gewerkt.
  • Een interessant vakkenpakket: elektrotechniek, mechatonica, pneumatiek.
  • NS verzorgt alle stages, dit hoef je niet zelf te regelen.
  • Na afronding van de opleiding krijg je een rijkserkend diploma mbo 2 mechatronica.

Volledige vergoeding

De kosten van je opleiding nemen wij voor onze rekening. Dus je schoolgeld, lesmateriaal en de benodigde werkkleding krijg je van ons. Bovendien krijg je in het eerste jaar ook nog een stagevergoeding, en in het tweede jaar salaris. Na de opleiding heb je een diploma mbo 2 mechatronica en ben je helemaal klaar voor een baan als monteur.

Lijkt je dit interessant? Solliciteer dan hieronder voor de opleiding die in augustus 2020 zal starten. Wil je nog meer informatie? Bekijk hier de brochure TechniekFabriek.

Solliciteer hier!

Verhalen in de techniek