Vacature alert

Stages & Traineeships

Een leercurve als een hogesnelheidslijn

Jezelf blijven ontwikkelen. Dat is wat jij belangrijk vindt als talentvol techniek trainee of stagiair(e). Bij NS krijg je de mogelijkheid om dat te doen. Jou vakinhoudelijk én persoonlijk laten groeien en je daarmee een kickstart van je carrière geven is wat we willen. Bij ons ligt de wereld voor je open en kun je alle kanten op.

Techniek Traineeship

Ook als trainee in de techniek bouw je mee aan de trein van de toekomst. Onze treinen leggen duizenden kilometers af, dus is onderhoud, service en modernisering geen overbodige luxe. Een nieuwe wielenbak, project pitstop waarbij treinen drie keer zo snel terug zijn op het spoor, nieuwe verlichtingen in treinstellen, de modernisering van de VIRM-dubbeldekkers: allemaal voorbeelden van wat we hebben bereikt de afgelopen jaren. Als trainee hebben wij jou hard nodig om de komende jaren nog meer technische innovaties door te voeren. Hoe kunnen we onze logistiek slim plannen met behulp van kunstmatige intelligentie? Hoe maken we vervoer nog betrouwbaarder door sensoren, big data en algoritme? Hoe voorkomen we storingen? Allemaal vragen waar jij je op gaat storten als trainee. Maak een vacature alert aan zodat je meteen op de hoogte bent als je kunt solliciteren voor het techniek traineeship.

Stages

Of je nu een finance-, IT-, marketing-, techniek-, HR- of inkoopstage zoekt; bij NS hebben we regelmatig stageplekken bij verschillende afdelingen. Zowel voor afstudeer- als meewerkstages. Met aandacht voor jouw ontwikkeling en wensen, geven we samen invulling aan de ideale stage voor jou. Jij staat centraal en wij begeleiden je in de eerste kennismaking met je latere werkveld. Bekijk jouw mogelijkheden via onze vacaturepagina en reageer als er een stage voor jou bij zit!

Verhalen in de techniek

Nieuws & Evenementen

Geen gerelateerde nieuwsberichten of evenementen gevonden.

Alle nieuwsberichten