De leukste (bij)baan pak je op het station!

Werken in een gezellig team, wanneer het jou uitkomt? Daarbij ook nog goed verdienen? Solliciteer dan bij één van onze 6 winkels of horecaformules op het station! Jij zorgt ervoor dat het onze reizigers aan niets ontbreekt. Een verse pasta (Julia’s) of mooie cappuccino (Kiosk) maak jij in een handomdraai. Je adviseert klanten bij de aankoop van een fijne body lotion (Rituals) of zorgt dat er altijd verse croissantjes zijn (AH to go). Ben je liever gastheer of gastvrouw? Dan is een baan in één van onze relaxte Stationshuiskamers misschien iets voor je. Of werk je toch liever op de trein? Als railcateraar zoek je de reiziger op en maak je ze blij met een snack onderweg.

Werken op het station is veelzijdig, druk, en vooral heel leuk. Samen met je team ben je constant in contact met de reiziger en collega’s. Jij gaat mee in de dynamiek en houdt van de drukte. Je begrijpt de haast van reizigers en vindt servicegerichtheid belangrijk. Kortom we hebben altijd de baan die bij jou wensen past!

 

Bij NS kun je rekenen op

  • Een goed salaris, bekijk bij de vacature wat je verdient.
  • Naast je salaris ontvang je toeslagen voor werken op onregelmatige tijden.
  • 8% vakantiegeld.
  • Leren en groeien on the job.
  • Flexibele werktijden, passend bij jouw studie/gezin.
  • Leuke collega’s. Naast hard werken ook leuke uitjes.
  • Doorgroeimogelijkheden. Als je de ambitie en skills hebt, bieden wij de mogelijkheid om door te groeien naar bijvoorbeeld winkelmanager.
  • Een kortingspas. Tijdens werktijd tot 60% korting op je aankopen bij één van onze winkelformules.

Banen in alle soorten en maten

Of je nu een baan naast je studie of vaste baan zoekt, bij NS kun je op alle denkbare manieren meewerken aan de reis van vandaag en morgen. Niet alleen aan die van onze reizigers, maar zeker ook aan die van jezelf. Ervaring opdoen in de horeca? De beste service verlenen in een van de vele eetgelegenheden op het station? De eerste meters maken in een winkel? Of met al je ervaring jezelf verder ontwikkelen als leidinggevende? Bij NS is het mogelijk. Benieuwd naar jouw mogelijkheden? Stuur een WhatsApp berichtje naar 06-30205440 om met één van onze recruiters in contact te komen.

WhatsApp jezelf naar een baan

Lijkt het werken op het station jou leuk, maar weet je nog niet welke winkel of vacature bij jou past? Dan kun je op een laagdrempelige manier in contact komen met onze recruiters via WhatsApp. Zij helpen jou verder. Dus ben jij benieuwd naar jouw mogelijkheden? Stuur een WhatsApp berichtje naar 06-30205440.

Onze winkels

AH to GoJulia'sKioskRailcateringRitualsStationshuiskamer

Verhalen op het station