Vacature alert

Stages & Traineeships

Een leercurve als een hogesnelheidslijn

Jezelf blijven ontwikkelen. Dat is wat jij belangrijk vindt als talentvol operationeel management trainee of stagiair(e). Bij NS krijg je de mogelijkheid om dat te doen. Jou vakinhoudelijk én persoonlijk laten groeien en je daarmee een kickstart van je carrière geven is wat we willen. Bij ons ligt de wereld voor je open en kun je alle kanten op.

Operationeel Management Traineeship

Een spoorbaan heeft misschien iets weg van een ladder die op de grond ligt, maar bij ons hoef je als trainee niet onderaan de ladder te beginnen. Dat merk je bijvoorbeeld als je het operationeel management traineeship gaat doen. De kans is groot dat je geen project krijgt, maar direct een managementfunctie. Met behoorlijk veel verantwoordelijkheid. Als trainee ben je bijvoorbeeld verantwoordelijk voor een team conducteurs, monteurs, winkelmedewerkers of medewerkers die de treindienst monitoren. Collega’s die het reilen en zeilen van NS al jaren kennen. Reken maar dat je dan stevig in je schoenen moet staan. Maar daardoor ontdek je wel of je de sociale vaardigheden bezit om hier te kunnen uitblinken. Maak een vacature alert aan zodat je meteen op de hoogte bent als je kunt solliciteren voor het Operationeel Management traineeship.

Stages

Of je nu een finance-, IT-, marketing-, techniek-, HR- of inkoopstage zoekt; bij NS hebben we regelmatig stageplekken bij verschillende afdelingen. Zowel voor afstudeer- als meewerkstages. Met aandacht voor jouw ontwikkeling en wensen, geven we samen invulling aan de ideale stage voor jou. Jij staat centraal en wij begeleiden je in de eerste kennismaking met je latere werkveld. Bekijk jouw mogelijkheden via onze vacaturepagina en reageer als er een stage voor jou bij zit!

Verhalen op het station

Nieuws & Evenementen

Geen gerelateerde nieuwsberichten of evenementen gevonden.

Alle nieuwsberichten