Stages & Traineeships

Een leercurve als een hogesnelheidslijn

Jezelf blijven ontwikkelen. Dat vind jij belangrijk als talentvol stagiair(e) of trainee. Bij NS krijg je de mogelijkheid om dat te doen. Jou vakinhoudelijk én persoonlijk laten groeien en je daarmee een kickstart van je carrière geven is wat we willen. Bij ons ligt de wereld voor je open en kun je alle kanten op.

Traineeships

Natuurlijk gun jij jezelf de beste start van je carrière. Met het finance (zie hieronder), operationeel management, techniek of IT traineeship van NS krijg je die ook. Wij zorgen dat jij je je volop kunt ontwikkelen in de richting die jij wilt. En daar helpen wij je graag bij.

 

Finance Traineeship

Bij ons liggen er nu én in de toekomst uitdagende projecten op je te wachten waar jij je als finance professional op mag storten. Uitdagend, want met een miljoenenomzet en 1 miljoen reiziger per dag is het van groot belang om slim met onze bedrijfsprocessen en cijfers om te gaan. Als trainee breng je jouw innovatieve ideeën in.

Dankzij de begeleiding van onze financieel directeur en andere financieel managers kent de financiële wereld voor jou straks geen geheimen meer. Vergroot je netwerk en bekijk de mogelijkheden voor later. Begint jouw reis naar die ene topfunctie hier?

Stages

Of je nu een finance-, IT-, marketing-, techniek-, HR- of inkoopstage zoekt; bij NS hebben we regelmatig stageplekken bij verschillende afdelingen. Zowel voor afstudeer- als meewerkstages. Met aandacht voor jouw ontwikkeling en wensen, geven we samen invulling aan de ideale stage voor jou. Jij staat centraal en wij begeleiden je in de eerste kennismaking met je latere werkveld. Bekijk jouw mogelijkheden via onze vacaturepagina en reageer als er een stage voor jou bij zit

Verhalen op kantoor