Vacature alert

Stages & Traineeships

Een leercurve als een hogesnelheidslijn

Jezelf blijven ontwikkelen. Dat vind jij belangrijk als talentvol operationeel management trainee of stagiair(e). Bij NS krijg je de mogelijkheid om dat te doen. We willen jou vakinhoudelijk én persoonlijk laten groeien en daarmee een kickstart aan je carrière geven. Bij ons ligt de wereld voor je open en kun je alle kanten op.

Traineeships

Natuurlijk gun jij jezelf de beste start van je carrière. Met het operationeel management, techniek, finance of IT traineeship van NS krijg je die ook. Wij zorgen dat jij je je volop kunt ontwikkelen in de richting die jij wilt. En daar helpen wij je graag bij. Maak een vacature alert aan zodat je meteen op de hoogte bent als je kunt solliciteren voor één van de traineeships.

Stages

Of je nu een finance-, IT-, marketing-, techniek-, HR- of inkoopstage zoekt; bij NS hebben we regelmatig stageplekken bij verschillende afdelingen. Zowel voor afstudeer- als meewerkstages. Met aandacht voor jouw ontwikkeling en wensen, geven we samen invulling aan de ideale stage voor jou. Jij staat centraal en wij begeleiden je in de eerste kennismaking met je latere werkveld. Bekijk jouw mogelijkheden via onze vacaturepagina en reageer als er een stage voor jou bij zit.

Verhalen op kantoor

Nieuws & Evenementen

Geen gerelateerde nieuwsberichten of evenementen gevonden.

Alle nieuwsberichten