Vacature alert

Stages & Traineeships

Een leercurve als een hogesnelheidslijn

Jezelf blijven ontwikkelen. Dat is wat jij belangrijk vindt als talentvol IT stagiair(e) of trainee. Bij NS krijg je de mogelijkheid om dat te doen. Jou vakinhoudelijk én persoonlijk laten groeien en je daarmee een kickstart van je carrière geven is wat we willen. Bij ons ligt de wereld voor je open en kun je alle kanten op.

 

IT Traineeship

Inhoudelijk de diepte in of je ontwikkelen in de breedte. Bij NS werken zowel generalisten als specialisten en bieden we je enorm veel mogelijkheden als IT’er. Verdiep je in de wereld van cyber security bij NS stations. Bouw mee aan applicaties die de NS klantenservice bereikbaar houden. Of begeef je op het snijvlak van Business en IT en denk mee over de toekomst van IT bij NS. Uiteraard werken we Agile en met de nieuwste tech. Welke rol je na je IT traineeship ook krijgt; bij NS ligt de wereld voor je open. Maak een vacature alert aan zodat je meteen op de hoogte bent als je kunt solliciteren voor het IT traineeship.

Stages

Of je nu een finance-, IT-, marketing-, techniek-, HR- of inkoopstage zoekt; bij NS hebben we regelmatig stageplekken bij verschillende afdelingen. Zowel voor afstudeer- als meewerkstages. Met aandacht voor jouw ontwikkeling en wensen, geven we samen invulling aan de ideale stage voor jou. Jij staat centraal en wij begeleiden je in de eerste kennismaking met je latere werkveld. Bekijk jouw mogelijkheden via onze vacaturepagina en reageer als er een stage voor jou bij zit!

Verhalen in de IT

Nieuws & Evenementen

Geen gerelateerde nieuwsberichten of evenementen gevonden.

Alle nieuwsberichten