Vacature alert

Freelance & Interim

Uitdagende projecten

Met meer dan 1000 collega’s werken we aan slimme IT-oplossingen. Van het ontwikkelen van applicaties voor miljoenen bezoekers op onze website tot het functioneel beheer van onze werkplekken. We werken aan de meest mooie projecten om de best denkbare service te bieden. Aan onze reizigers, maar ook aan onze eigen medewerkers. Werk mee aan innovatieve projecten en bouw mee aan ons IT-landschap om oplossingen te vinden voor reizigers en collega’s. Dat kan voor enkele maanden, of misschien zelfs enkele jaren.

Blijvende indruk

Ook al werk je aan een tijdelijke klus, bij NS werk je altijd aan de toekomst. De toekomst van NS en aan die van jezelf. Jouw werk heeft invloed op miljoenen mensen. Op ons kantoor, in onze winkels en natuurlijk op en rond het spoor en stations. Dankzij IT staan we met elkaar in verbinding. Laat een blijvende indruk achter en vind je plek in de enorme IT-organisatie van NS.

Schrijf je in en ontvang passende opdrachten

Ben jij één van deze vakspecialisten en wil je op de hoogte gehouden worden van onze tijdelijke IT-opdrachten? Schrijf je dan in op onze marktplaats. Lees ook meer informatie over onze werkwijze.

Verhalen in de IT

Nieuws & Evenementen

Geen gerelateerde nieuwsberichten of evenementen gevonden.

Alle nieuwsberichten