Vacature alert

Heel Nederland kijkt mee

Je kunt het zo gek niet bedenken, maar waar je ook kijkt binnen onze organisatie: IT speelt een grote rol. Dat is meteen ook de reden waarom onze developers onmisbaar zijn. En daar kunnen we eigenlijk niet omheen. Dankzij hun kennis kunnen reizigers 24 uur per dag gedetailleerde reisinformatie bekijken, is er wifi in de trein, zorgen ze voor de beste experience op onze website en maken ze het mogelijk dat we on- en offline tickets verkopen. Maar er is meer, want ook achter alle informatieborden, poortjes en paaltjes op het station gaat het werk van onze developers schuil. Dat is de kracht van onze IT.

Bekijk nu het filmpje van Pascal, software developer of van Brian, Java developer bij NS.

Bij NS kun je rekenen op

  • Een goed salaris.
  • Een 36-urige werkweek.
  • Vijf weken vakantie (180 uur) o.b.v. fulltime dienstverband.
  • Ruim een week extra verlof.
  • 3% eindejaarsuitkering, 8% vakantiegeld + pensioenregeling.
  • Ontwikkelingsmogelijkheden en een keuzeplan.
  • Gratis treinreizen in de 2e klas en 1e klas tegen kleine bijdrage.

 

In goede banen

Bij NS innoveren we waar we kunnen. IT helpt ons daar enorm bij. We ontwikkelen niet alleen met technologie, maar ook met onze manier van werken. Zo zetten we vol in op Continuous Delivery en DevOps. Het ontwikkelen van nieuwe apps gaat steeds sneller dankzij de Agile-manier van werken die we toepassen. Onze developers werken vooral veel samen met andere IT-specialisten en met de business aan nieuwe ideeën, creatieve oplossingen en kwalitatief hoogwaardige IT-producten en -diensten. Oplossingen die de reis van morgen makkelijker maken.

Technology stack

Binnen ons team ontwikkelen we ons door de manier van werken en de technologie die we gebruiken. We brainstormen over mooie oplossingen, werken keihard samen in gave projecten en pionieren in ons eigen vakgebied, maar ook in die van anderen. En natuurlijk ben je ook bezig met wat jij het liefste doet: ontwikkelen. Wij helpen jou daar graag bij door de nieuwste technologieën aan te bieden. Zo hebben wij er heel veel, maar in de afbeelding zie je een kleine greep van de mooiste technology stack waar wij mee werken.

Verhalen in de IT

Nieuws & Evenementen

Geen gerelateerde nieuwsberichten of evenementen gevonden.

Alle nieuwsberichten