Werkgebieden

doelgroep operationeel management 4

Operatie

Iedere dag is anders als je werkt in de Operatie. Jij bent voor de reiziger hét gezicht van NS. Integrale dienstverlening en de klant staan centraal.

Winkels

Winkels

NS exploiteert al meer dan dertig jaar diverse retail- en horecaformules op NS stations. Jouw missie is dat reizigers reistijd als eigen tijd gaan beleven.

Techniek

Techniek is al 150 jaar lang dé basis van het succes van NS. Het zorgt ervoor dat de treinen rijden, maar ook dat deze veilig, comfortabel en duurzaam zijn.

IT

Binnen IT van NS werk je met complexe systemen in een dynamische 24/7-omgeving. Je bent de regisseur van uitdagende projecten.

Finance

Finance

Wil je invloed uitoefenen op de bedrijfsvoering van een bedrijf dat midden in de maatschappij staat? Dan is het werken bij Finance van NS iets voor jou.

Vastgoed

Vastgoed

Bij NS Vastgoed help jij mee om de reis en het verblijf van de reizigers op onze stations zo aangenaam mogelijk te maken.

Staf

Binnen Staf en ondersteuning kan je bijdragen aan het functioneren van onze unieke en veelvormige organisatie.

Traineeship NS

Stages & Traineeships

Bij NS kun je als stagiair of trainee aan de slag gaan. Dit betekent werken bij een dynamische organisatie die midden in de samenleving staat.

Inhuur

Inhuur

Bij NS zijn we continue op zoek naar Professionals om ons tijdelijk te komen versterken. Hiervoor zetten we graag jouw expertise in.