Winkels

Van alle markten thuis

Nog even snel koffie, een cadeautje of wat te eten halen. Met 13 winkelformules biedt NS een breed aanbod van food- en non-foodproducten aan haar reizigers. Van een versgemaakte pasta bij Julia’s tot een heerlijke cappuccino bij Kiosk. En van een lekkere bodylotion bij Rituals tot een zoete muffin bij AH to go. Welke winkelformule past het beste bij jou?

Ga naar de pagina voor Winkelmanagers Ga naar de pagina voor Winkelmedewerkers

Banen in alle soorten en maten

Of je nu een baan naast je studie of vaste baan zoekt, bij NS kun je op alle denkbare manieren meewerken aan de reis van vandaag en morgen. Niet alleen aan die van onze reizigers, maar zeker ook aan die van jezelf. Ervaring opdoen in de horeca? De beste service verlenen in een van de vele eetgelegenheden op het station? De eerste meters maken in een winkel? Of met al je ervaring jezelf verder ontwikkelen als leidinggevende? Bij NS is het mogelijk.

Werken bij NS

Winkelmanagers ►

Als winkelmanager zorg je ervoor dat het team in jouw winkel goed draait en dat de reiziger een prettig en comfortabel verblijf op het station heeft.

Winkelmedewerkers ►

Ben jij graag klantgericht bezig? Kom dan in één van de winkels werken op de stations van NS, zoals De Broodzaak, Starbucks, Julia’s of Rituals.

De formules waar je kunt werken

In onze winkels kom je te werken in een leuk team met enthousiaste collega’s. In je werk ben je altijd gericht op de reizigers. Je biedt hen een variatie aan producten voor onderweg en thuis, op elk moment van de dag. Je helpt hen vriendelijk en snel op weg en luistert naar hun behoeften. Jouw missie is dat reizigers de reistijd als eigen tijd gaan beleven. De winkels bieden gemak, comfort en zekerheid in een hectische stationsomgeving. En jij bent het visitekaartje. Jouw werk doet ertoe.

Ontmoet onze formules door er op te klikken:

SMULLERS_MASTER Railcatering_liggend_2010 rituals Logo Broodzaak (nieuw)
Nieuwe_HEMAlogo Stationshuiskamer starbucks julia_s_logo_RGB tekstballon_kiosk
shakies