Winkels

Ons visitekaartje

Wist je dat er op Amsterdam Centraal op een doordeweeksedag vier keer zoveel klanten komen als in de Kalverstraat op zaterdag? Als verkoopmedewerker of manager in een winkel op één van de vele NS stations, werk je in een enorm dynamische omgeving. Je helpt concreet mee om de reiziger een prettige reis te bezorgen.

Ga naar de pagina voor Winkelmanagers Ga naar de pagina voor Winkelmedewerkers

NS exploiteert al meer dan dertig jaar diverse retail- en horecaformules op NS stations. In totaal werken ruim 5.000 medewerkers bij 13 food en non-food formules, waar onder andere AH to go, De Broodzaak, HEMA, Julia’s, Kiosk, Rituals, Smullers en Starbucks deel van uitmaken. Wat jij in jouw winkel aan producten aanbiedt is optimaal afgestemd op de mensen die onderweg zijn.

Werken bij NS

Winkelmanagers ►

Als winkelmanager zorg je ervoor dat het team in jouw winkel goed draait en dat de reiziger een prettig en comfortabel verblijf op het station heeft.

Winkelmedewerkers ►

Ben jij graag klantgericht bezig? Kom dan in één van de winkels werken op de stations van NS, zoals De Broodzaak, Starbucks, Julia’s of Rituals.

De formules waar je kunt werken

In onze winkels kom je te werken in een leuk team met enthousiaste collega’s. In je werk ben je altijd gericht op de reizigers. Je biedt hen een variatie aan producten voor onderweg en thuis, op elk moment van de dag. Je helpt hen vriendelijk en snel op weg en luistert naar hun behoeften. Jouw missie is dat reizigers de reistijd als eigen tijd gaan beleven. De winkels bieden gemak, comfort en zekerheid in een hectische stationsomgeving. En jij bent het visitekaartje. Jouw werk doet ertoe.

Ontmoet onze formules door er op te klikken:

SMULLERS_MASTER Railcatering_liggend_2010 rituals Logo Broodzaak (nieuw)
Nieuwe_HEMAlogo Stationshuiskamer starbucks julia_s_logo_RGB tekstballon_kiosk
shakies