Vastgoed

Unieke locaties

Wist je dat Utrecht Centraal op een doordeweekse dag meer reizigers heeft dan Schiphol op zwarte zaterdag? Bij vastgoed help jij mee om de reis en het verblijf van de reizigers op onze stations zo aangenaam mogelijk te maken. Elke dag bieden wij meer dan één miljoen reizigers een comfortabele en snelle mogelijkheid om van het ene op het andere vervoersmiddel over te stappen, via een netwerk van goed bereikbare stations – ruim 400 stuks in totaal.

Bekijk de vacatures

Vastgoed richt zich op het ontwikkelen en beheren van bestaande en nieuwe stationslocaties tot kwalitatief hoogwaardige gebieden waar het voor reizigers prettig verblijven is. Dat doen we in nauwe samenwerking met  ProRail en met gemeenten, provincies en belangenorganisaties, en vervoerders.

Bij Vastgoed werk je in een resultaatgerichte en commerciële omgeving, waar de impact van je werk groot is en wat je doet is vaak zichtbaar in de samenleving. Thema’s zoals veiligheid, onderhoud, service en voorzieningen spelen een grote rol, waarbij de behoeften van de reizigers altijd centraal staan. Samen met partners van NS geef je op een duurzame en vernieuwende manier vorm aan de stations en stationsgebieden van de toekomst, waarbij er veel ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling en groei.

 

Werken bij NS

Vastgoed Professionals ►

Samen met partners van NS geef je als Vastgoed Professional op een duurzame en vernieuwende manier vorm aan de stations en stationsgebieden van de toekomst.