Techniek Professionals

Van design tot kwaliteitsmanagement

Techniek professionals bij NS krijgen de mogelijkheid om met zeer innovatieve technieken te werken. Je kunt deelnemen aan interessante en complexe projecten, die je uitdagen en je kennis vergroten. Denk bijvoorbeeld aan het ombouwen van ‘oudere’ treinen naar moderne, duurzame en energiezuinige treinen. Je werkt dus niet alleen aan de techniek van een trein, maar je denkt ook mee over verbetering en optimalisering van alle toegepaste technieken. Je verdiept je in zaken als design, elektrotechniek, energiegebruik en kwaliteitsmanagement. Hierdoor kun je op heel veel niveaus in de techniek aan de slag te gaan, verder groeien en  – als daar je ambities liggen – uiteindelijk een managementpositie bekleden.

Vacatures Collega’s aan het woord Meer technische verhalen

Wat zijn projecten waar zoal aan gewerkt wordt?

Op het online platform NStechwerk.nl worden verschillende projecten besproken waar onze techniek professionals aan werken.

Klik hier en lees verder

Wat zijn doorgaans de functie-eisen voor Techniek Professionals?

Je hebt een studie HBO/WO afgerond in de richtingen Elektrotechniek, Werktuigbouw, Lucht en Ruimtevaart of Vliegtuigtechniek. Je hebt minimaal drie tot tien jaar werkervaring, liefst in de branches: vliegtuigindustrie, automotive, industrie of rollend materieel.

Wat zijn de arbeidsvoorwaarden als Techniek Professional?

Als je aan de slag gaat als techniek professional bieden we je een marktconform salaris. Er is een goede pensioenregeling met het eigen pensioenfonds van NS. In de CAO heeft NS afspraken gemaakt om medewerkers te helpen zich continu voor te bereiden op de veranderingen in hun leven en loopbaan. Het NS keuzeplan biedt je de mogelijkheid om een deel van je arbeidsvoorwaarden individueel te bepalen. De exacte invulling van het arbeidsvoorwaardenpakket is uiteraard mede afhankelijk van je functie, opleiding en ervaring. Verder kun je bij NS gebruik maken van vervoersfaciliteiten in binnen- en buitenland en van de inhouse fitness faciliteiten.