Techniek Professionals MBO

Jouw werk doet er toe

Ben je gek op techniek? En vind je treinen ook fascinerende voorwerpen? Dan is een functie in de Techniek bij NS iets voor jou!  Doordat je er, samen met jouw collega’s, voor zorgt dat de treinen technisch in tiptop conditie zijn, kunnen ze op tijd en goed rijden. Dat is prettig voor de reizigers, maar ook voor de machinist of conducteur! Jouw werk doet er dus toe. We moedigen je aan om zelf met praktische oplossingen te komen en je krijgt volop mogelijkheden om kennis en ervaring op te doen. Of het nu gaat om sleutelen aan een onderstel of het repareren van de airconditioning, het is altijd afwisselend en soms uitdagend werk.

Wat zijn de functie-eisen voor Techniek Professionals MBO?

Om als techniek professional MBO bij NS aan het werk te gaan, heb je minimaal een afgeronde MBO-opleiding, vanaf niveau 3. Je hebt een van de volgende richtingen gevolgd: Mechatronica, Elektrotechniek, Metalektro, Autotechniek of Vliegtuigtechniek. Je hebt al een aantal jaren werkervaring opgedaan, liefst in de branches vliegtuigindustrie, automotive, industrie of rollend materieel.

Wat bieden wij jou als Techniek Professional MBO?

In sommige technische functies wordt er 24 uur per dag, zeven dagen per week gewerkt en buiten kantooruren ontvang je een onregelmatigheidstoeslag. We hebben een prima secundair arbeidsvoorwaardenpakket met onder meer een pensioenvoorziening en een collectieve ziektekostenverzekering. Ook zijn er ruime opleidings- en doorgroeimogelijkheden.