Techniek

Technische hoogstandjes

Onze treinen rijden al meer dan 175 jaar dankzij hoogwaardige technische oplossingen. Maar wat vandaag de dag innovatief is, is over een paar jaar alweer verouderd. Daarom voeren we continu technische verbeteringen door, zorgen we dat onze treinen goed worden onderhouden en moderniseren we treinstellen van binnen en buiten. Als technisch professional bij NS werk je vandaag aan de reis van morgen én aan die van de toekomst.

Vacatures Collega’s aan het woord Meer technische verhalen

Specialisten met een technische achtergrond in bijvoorbeeld werktuigbouwkunde, elektrotechniek en andere technische experts kunnen hier doen waar ze goed in zijn. De techniek voor zich laten werken. Met als doel ons een nog sterkere technische basis te geven. Bij NS dagen we je uit om met slimme oplossingen te komen die ons verder helpen. Want techniek heeft bij NS nooit een eindstation.

Werken bij NS

TechniekFabriek ►

Werkend leren Omdat je het snelst leert in de praktijk, hebben we bij NS de TechniekFabriek opgericht. In Amsterdam en Zwolle stomen we onze leerlingen in twee jaar klaar om als monteur bij NS te werken. Het eerste jaar is een BOL-jaar (Beroeps Opleidende Leerweg), waarin je 4 keer een tweewekelijkse stage volgt op een… Lees verder ►

Techniek Professionals ►

Als technisch professional werk je niet alleen aan de techniek van een trein, je denkt ook mee over de verbetering en optimalisering van deze techniek.

Techniek Professionals MBO ►

Opties binnen Techniek van NS genoeg! Van monteur, tot werkvoorbereider en treindienstleider. Ook investeren we in de toekomst met de TechniekFabriek.