_MG_1277

Techniek Traineeship

Jezelf blijven ontwikkelen. Dat is wat jij belangrijk vindt als talentvol techniek trainee. Bij NS krijg je de mogelijkheid om dat te doen. Jou vakinhoudelijk én persoonlijk laten groeien en je daarmee een kickstart van je carrière geven is wat we willen.

Vacature techniek traineeship

Techniek traineeship
Ook als trainee in de techniek bouw je mee aan de trein van de toekomst. Onze treinen leggen duizenden kilometers af, dus is onderhoud, service en modernisering geen overbodige luxe. Wifi in de trein, beeldschermen met de laatste reizigersinformatie en nieuwe verlichting in treinstellen: het zijn allemaal voorbeelden van wat we al hebben bereikt de afgelopen jaren. Als trainee hebben wij jou hard nodig om de komende jaren nog meer technische innovaties door te voeren. Zo werk je mee aan de reis van morgen én aan die van over 5 jaar.

De techniek trainee die we zoeken
Techniek is jouw passie. Je hebt een HBO/WO-opleiding werktuigbouwkunde, elektro- of lucht- en ruimtevaarttechniek of een aanverwante opleiding afgerond en maximaal twee jaar werkervaring.

Je toekomst als techniek trainee
Na het succesvol doorlopen van het programma bieden we je graag een vervolgfunctie aan. Je kunt hierbij denken aan een functie als Maintenance Engineer, waarin je onderhoudsconcepten ontwikkelt. Of System Engineer,  je bent verantwoordelijk voor de systemen in een bepaalde treinserie. Een andere mogelijkheid is een functie als Quality Engineer,  je stuurt het reduceren van productiekosten en het optimaliseren van het kwaliteitsbeleid. Of Reliability Engineer, dan ben je een spin in het web bij het oplossen van bedrijfszekerheidsproblemen. Bekijk voor al onze technische vakgebieden NStechwerk.nl

Solliciteren?
Dat kan via onderstaande knalgele button:

Solliciteer nu