Operationeel Management Traineeship

Jezelf blijven ontwikkelen. Dat is wat jij belangrijk vindt als talentvol operationeel management trainee. Bij NS krijg je de mogelijkheid om dat te doen. Jou vakinhoudelijk én persoonlijk laten groeien en je daarmee een kickstart van je carrière geven is wat we willen.

Vacature operationeel management traineeship

Een spoorbaan heeft misschien iets weg van een ladder die op de grond ligt, maar bij ons hoef je als trainee niet onderaan de ladder te beginnen. Dat merk je bijvoorbeeld als je het operationeel management traineeship gaat doen. Je krijgt dan geen project maar direct een functie. Met behoorlijk veel verantwoordelijkheid. Als trainee ga jij in overleg met hoofdconducteurs die het reilen en zeilen van NS al jaren kennen. Reken maar dat je dan stevig in je schoenen moet staan. Maar daardoor ontdek je wel of je de sociale vaardigheden bezit om hier te kunnen uitblinken.

Begeleiding en ontwikkeling
Door werkend te leren en lerend te werken, krijg je de kans om echt betrokken te zijn bij NS, te ontdekken waar je interesses liggen en je te bewijzen. Dit doe je uiteraard niet alleen. Je wordt begeleid door je leidinggevende en je krijgt binnen het opleidings- en trainingsprogramma diverse trainingen en workshops om jezelf te ontwikkelen. Je ontmoet andere NS trainees en bouwt tegelijkertijd een netwerk op.

Solliciteer nu

Benieuwd naar de ervaringen van andere operationeel management trainees?
Lees hier het verhaal van Marsha Bolk!