IT Traineeship

Jezelf blijven ontwikkelen. Dat is wat jij belangrijk vindt als talentvol IT trainee. Bij NS krijg je de mogelijkheid om dat te doen. Jou vakinhoudelijk én persoonlijk laten groeien en je daarmee een kickstart van je carrière geven is wat we willen.

Vacature IT traineeship

Elke dag zien hoe onmisbaar je werk is
We vergeten het vaak. En meestal omdat het zo vanzelfsprekend is. Een intuïtief werkende kaartautomaat, WIFI en televisieschermen in de trein, je reis plannen met de Reisplanner app, inchecken met je mobiel; het is de normaalste zaak van de wereld. Maar deze en nog vele andere voorbeelden zijn mogelijk dankzij slimme IT-oplossingen. Oplossingen die door onze IT’ers worden bedacht én uitgevoerd.

IT met impact
IT bij NS heeft een grote impact op miljoenen Nederlanders. Of nu je bezig bent met het ontwikkelen van een applicatie, of je focust op het functioneel beheer van onze werkplekken; je doet het allemaal voor onze reizigers. Voor jou als IT trainee liggen er prachtige kansen om jezelf te ontwikkelen terwijl je aan de mooiste projecten werkt. Door Agile te werken, zodat je de verbinding maakt tussen IT en onze business. En met de nieuwste technologieën, dat spreekt voor zich.

IT Traineeship 
Inhoudelijk de diepte in of je ontwikkelen in de breedte. Bij NS hebben we zowel generalisten als specialisten in dienst en bieden we je enorm veel mogelijkheden als IT’er. Bouw mee aan de website ns.nl met het Internet Ontwikkelteam of werk als performancetester en beoordeel of onze systemen qua snelheid, capaciteit en bereikbaarheid aan onze eisen voldoen. Welke rol je na je IT traineeship ook krijgt; bij NS ligt de wereld voor je open.

De IT Trainee die we zoeken

  • IT is jouw passie.
  • Je hebt een wo-diploma in de richting van Informatica.
  • Je hebt nog geen of enige relevante werkervaring.

Benieuwd naar jouw mogelijkheden?
Solliciteren kan via onderstaande knalgele button:

Solliciteer nu

Maak hier kennis met onze IT trainee Sander!