Staf

Legio mogelijkheden

Achter de schermen

De hoofdconducteur die je vertelt vanaf welk perron jouw trein vertrekt of de winkelmedewerker bij wie je een vers broodje koopt voor je ontbijt onderweg, dat zijn de meer zichtbare functies bij NS. De een misschien wat meer in de lijn van je verwachtingen dan de andere. Maar NS doet veel meer dan alleen treinen rijden. Achter de schermen doen we onderzoek naar de wensen van onze reizigers, zorgen we voor een strakke planning voor personeel en logistieke organisatie van treinen en producten en bedenken we hoe we de reizigers het beste kunnen informeren, bijvoorbeeld door landelijke campagnes over de OV-chipkaart of filmpjes op de schermen in de trein of op het perron. Om al deze processen in goede banen te leiden, zorgen professionals van verschillende Staf-afdelingen voor de ondersteuning van onze bedrijfsonderdelen én onze medewerkers.

Blik op de toekomst

Als Staf Professional ben jij de drijvende kracht achter de bedrijfsactiviteiten van NS. Samen met je collega’s en externe partijen draag je bij aan de lancering van onze nieuwste producten, zorg je dat medewerkers zich prettig voelen in hun werk, of ben je bezig met de beste voorwaarden voor Inkoop en Logistiek. Naast het bedenken van creatieve oplossingen voor onze dagelijkse vraagstukken, ben je ook altijd bezig met innovatieve projecten voor de toekomst. Denk eens aan een E-HRM systeem of plannen voor een compleet nieuw treinsoort. Vind je plek op één van de afdelingen en breng Nederland mee in beweging!

Bekijk de vacatures

Kies jouw richting

Bij NS kun je veel kanten op. Binnen de verschillende Staf disciplines wachten iedere keer weer nieuwe uitdagingen op het gebied van Logistiek, Legal, Inkoop, HR, Corporate Audit, Marketing, Sales en Communicatie. Je gaat aan de slag met verschillende belangen binnen een grote organisatie en je werkt iedere dag met andere experts en disciplines. Welke richting je ook kiest, bij ons vind je een unieke werkplek. Onderzoek jouw mogelijkheden en bekijk onze vacatures.

Werken bij NS

Commerciële Professionals ►

Commerciële professionals bij NS zijn verantwoordelijk voor het inzetten van de juiste communicatiemiddelen en het ontwikkelen van de beste campagnes.

Logistiek Professionals ►

Een grote logistieke opgave in’n wereld die constant in beweging is en om verandering en verbetering vraagt. Daarvoor hebben we verschillende experts nodig.

HR Professionals ►

Als HR professional werk je als specialist bij één van de bedrijfsonderdelen in het land, of vanuit de centrale organisatie in Utrecht.