Operatie

Hét gezicht van NS

Iedere dag is anders als je werkt in de Operatie van NS. Samen met je collega’s zorg jij ervoor dat de reizigers op een veilige en comfortabele manier op hun plaats van bestemming komen. Jij bent voor de reiziger hét gezicht van NS. Een goede dienstverlening, goed onderhouden treinen, toegankelijke en comfortabele stations: het komt allemaal samen als je werkt in de Operatie. Als integrale dienstverlening en servicegericht werken érgens in de praktijk worden gebracht, dan is het wel hier. Of je nu als Machinist aan de slag gaat, of als Hoofdconducteur of Planner.

Jobalert aanmaken Vacatures bekijken Ervaringen lezen
Maar liefst 1,1 miljoen treinreizigers leggen iedere dag samen 45 miljoen kilometer af. Daar doen ze bij elkaar 2,4 miljoen reisminuten over en in die tijd stappen ze totaal 300.000 keer over, tussen 2.700 rijtuigen. Dat is dus een zeer complexe logistieke operatie. Dit vraagt zowel achter de schermen, als in de treinen en op de stations om een enorme vakbekwaamheid en inzet. Van iedereen: Planners, Machinisten, Hoofdconducteurs, Ticket- en servicemedewerkers, en tal van andere professionals. Met elkaar houden we Nederland in beweging. Jouw werk doet ertoe.

Werken bij NS

Operationeel Management ►

Houd jij ervan om in een complexe en dynamische omgeving aan de slag te gaan, mensen te motiveren en teams aan te sturen? Dan is een baan binnen Operationeel Management van NS iets voor jou.

Medewerkers Veiligheid & Service ►

NS wil de reizigers naast een comfortabele reis ook een veilige trein- en stationsomgeving bieden. Dat is jouw taak als medewerker Veiligheid & Service.

Hoofdconducteurs ►

Als hoofdconducteur ben jij hét aanspreekpunt voor onze reizigers. In de trein en op het perron. Zij verwachten van jou goede informatie en attente service.

Machinisten ►

Als machinist bij NS zorg jij ervoor dat de reiziger op tijd en comfortabel op de plek van bestemming aankomt.Bij alles wat je doet staat veiligheid voorop.