Operatie

Onderweg met elkaar

Elke dag stappen miljoenen mensen in onze treinen om naar werk, familie of om een dagje uit te gaan. En daar zijn we enorm blij mee én trots op. Steeds vaker is de trein het betere alternatief voor de auto als vervoermiddel in ons drukke land. Daarom gaan we bij NS voor de beste service voor onze reizigers. Serviceverlening van de bovenste plank. Of je nu vervoersbewijzen controleert, reizigers adviseert of de trein bestuurt: zonder jou komen we nergens.

Jobalert aanmaken Vacatures bekijken Ervaringen lezen

Altijd in beweging

Bij NS werken we aan een goed bereikbaar Nederland. Uiteraard hebben we daar onze treinen voor, maar ook steeds vaker stappen mensen op de OV-fiets. Zo brengen wij reizigers overal. Om dat te mogelijk te maken zijn we continu in beweging. Voor dag en dauw, maar ook ’s avonds laat brengen wij reizigers naar de plek van bestemming. Een operatie van formaat, waar jij als toekomstig collega onderdeel van wordt. Maak jezelf onmisbaar en werk mee aan de reis van morgen.

Werken bij NS

Operationeel Management ►

Houd jij ervan om in een complexe en dynamische omgeving aan de slag te gaan, mensen te motiveren en teams aan te sturen? Dan is een baan binnen Operationeel Management van NS iets voor jou.

Medewerkers Veiligheid & Service ►

NS wil de reizigers naast een comfortabele reis ook een veilige trein- en stationsomgeving bieden. Dat is jouw taak als medewerker Veiligheid & Service.

Hoofdconducteurs ►

Als hoofdconducteur ben jij hét aanspreekpunt voor onze reizigers. In de trein en op het perron. Zij verwachten van jou goede informatie en attente service.

Machinisten ►

Als machinist bij NS zorg jij ervoor dat de reiziger op tijd en comfortabel op de plek van bestemming aankomt.Bij alles wat je doet staat veiligheid voorop.