Inhuur

Open en eerlijk

NS is volop in beweging en maakt ook gebruik van Inhuur Professionals, ingehuurde deskundigen, om onze dienstverlening verder te verbeteren. We zetten hiervoor graag jouw expertise in. Zoek je uitdaging en diversiteit? Dan zit je goed bij NS. De complexiteit van de aaneenschakeling van logistieke en technische processen en systemen is enorm. Je werk staat altijd in dienst van de klant en heeft impact. In een klein land met een hoge bevolkingsdichtheid zorgen wij voor mobiliteit en vitaliteit. Logistiek en techniek zijn de basis, maar de mensen maken bij NS het verschil. Zij nemen initiatief en zorgen voor verbetering. En hoe goed het op sommige onderdelen ook al gaat, er is nog ruimte voor verbetering. Wil je hier een bijdrage aan leveren?

Meld je aan

Waarom de NS InhuurDesk?

NS vindt Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen zeer belangrijk. Daarom kiest NS ervoor om via de InhuurDesk NS opdrachten voor externe capaciteit open en eerlijk in de markt te zetten. Via onze site kan iedereen, of je nu een zelfstandige ondernemer bent of een leverancier van specialisten, die aan de inschrijvingsvoorwaarden voldoet een kandidaat aanbieden voor een opdracht voor tijdelijke arbeid.

 

 

Werken bij NS

Werkwijze en voorwaarden ►

Bij NS zijn we continue op zoek naar Professionals om ons tijdelijk te komen versterken. Hiervoor zetten we graag jouw expertise in.