Finance Professionals

Vakoverschrijdend

De functie van finance professional

Heb je ervaring in de accountancy, bedrijfseconomie, controlling of fiscaal recht? En houd je ervan om in een dynamische omgeving te werken waar van alles mogelijk is? NS heeft veel verschillende bedrijfsonderdelen, waardoor de diversiteit aan werk enorm groot is. Met ons werk zijn serieuze investeringen gemoeid. Er zijn projecten in aanbouw die samen ruim 1 miljard euro vertegenwoordigen. Als finance professional krijg je de kans om vakoverschrijdend bezig te zijn, invloed uit te oefenen en initiatieven uit te voeren. Denk aan het uitvoeren van IT- of andere audits ter  optimalisering van de interne processen of de controlling van grote vastgoedprojecten in multidisciplinaire projectteams. Wij zoeken professionals die niet alleen registreren, maar ook adviseren en participeren. Wil jij jezelf onderscheiden? En wil je meedenken over de service aan meer dan een miljoen reizigers? Dan is een baan bij NS Finance iets voor jou. Bij ons kun je echt invloed uitoefenen op de bedrijfsvoering van een bedrijf dat midden in de maatschappij staat.

Jobalert aanmaken
Wat zijn de functie-eisen voor een finance professional?

Finance professionals bij NS hebben een voltooide opleiding op HBO- of WO-niveau, op het gebied van accountancy, bedrijfseconomie, controlling of fiscaal recht. Je hebt minimaal vijf tot tien jaar werkervaring opgedaan binnen een grote en complexe organisatie, als bijvoorbeeld business controller of projectcontroller.

Wat zijn de arbeidsvoorwaarden als finance professional?

Als je bij NS werkzaam bent dan ben je verzekerd van een marktconform salaris. Er is een goede pensioenregeling met het eigen pensioenfonds van NS. In de CAO heeft NS afspraken gemaakt om medewerkers te helpen zich continu voor te bereiden op de veranderingen in hun leven en loopbaan. Het NS keuzeplan biedt je de mogelijkheid om een deel van je arbeidsvoorwaarden individueel te bepalen. De exacte invulling van het arbeidsvoorwaardenpakket is uiteraard mede afhankelijk van je functie, opleiding en ervaring. Verder kun je bij NS gebruik maken van vervoersfaciliteiten in binnen- en buitenland en van de inhouse fitness faciliteiten.