Finance

Méér dan alleen financiële expertise

Wil je invloed uitoefenen op de bedrijfsvoering van een bedrijf dat midden in de maatschappij staat? Dan is werken als finance professional bij NS iets voor jou. Je kunt binnen de verschillende bedrijfsonderdelen van NS alle kanten op. Je denkt mee over de service aan meer dan één miljoen reizigers per dag, je adviseert over uitdagende investeringsprojecten en complexe financiële vraagstukken. En daar zijn grote bedragen mee gemoeid. Denk bijvoorbeeld aan de kosten voor OV-poortjes of de investeringen in de bouw van een nieuw station.

Jobalert aanmaken
Wij vragen van financiële professionals dus meer dan alleen financiële expertise. Je krijgt de kans om vakoverschrijdend bezig te zijn, de ruimte om initiatieven te nemen en invloed uit te oefenen. Je vindt het leuk om te adviseren en te participeren, en je houdt van een uitdaging. Finance staat centraal in de business bij NS. Dat biedt mooie perspectieven voor assertieve en initiatiefrijke professionals die de ruimte willen om zichzelf te onderscheiden en te groeien. Als finance professional bij NS ben je méér dan alleen financial.

 

Werken bij NS

Finance Professionals ►

Als Finance Professional krijg je de kans om vakoverschrijdend bezig te zijn, invloed uit te oefenen en initiatieven uit te voeren.