Vacature alert

Werken als teammanager

Nergens anders vind je een organisatie waar integrale dienstverlening en servicegericht werken dichter bij elkaar komen dan bij ons. Alles komt namelijk samen bij NS. Als operationeel manager breng je mensen, teams en processen in beweging. Door medewerkers te prikkelen en te motiveren wordt onze dienstverlening dankzij jouw inzet naar een hoger plan getild. Hierbij heb je altijd focus op de optimale inzetbaarheid van medewerkers.

Aan de slag als

Besturing operatie:
Teammanager bijsturing
Teammanager reisinformatie

Besturing service & operatie:
Teammanager conducteurs
Teammanager machinisten
Teammanager service station
Teammanager veiligheid & service

Stuur het aan

Als teammanager bij NS kan je op verschillende plekken in de organisatie aan de slag.

Besturing operatie

Het managen van een team is mensenwerk. Dat betekent dat je zowel vakinhoudelijk als persoonlijk het gesprek aangaat met je medewerkers. Als manager weet je daar goed mee om te gaan. Tegelijkertijd verlies je het logistieke proces niet uit het oog. Je stuurt op resultaat, bent kritisch en toont empathie. Want met begrip voor de situatie regel jij het beste voor alle partijen. Zo werk je mee aan de reis van morgen.

 

Service & operatie

Fijne, toegankelijke stations, goed onderhouden treinen en een uitstekende dienstverlening is waar het om draait. Jij stuurt aan met succes, zet mensen en processen in beweging en creëert draagvlak door gebruik van de lean methodiek. Daarbij stuur je ook bij op bijvoorbeeld verzuim, op tijd rijden en klanttevredenheid. Als het nodig is, kun je de confrontatie aangaan, maar verlies je het belang van de relatie niet uit het oog. En terwijl je dat doet, heb je altijd de wens van onze klanten in je achterhoofd. Want wat er ook speelt en welke actie je ook onderneemt: uiteindelijk doe je het voor de reizigers. Hun reis is jouw werk.

 

Op NS kun je rekenen

  • Een goed salaris en eventueel onregelmatigheidstoeslag.
  • Een 36-urige werkweek.
  • 3% eindejaarsuitkering, 8% vakantiegeld.
  • Een uitstekende pensioenregeling.
  • Ontwikkelingsmogelijkheden en een keuzeplan.
  • Vijf weken vakantie (180 uur) o.b.v. fulltime dienstverband.
  • Ruim een week extra verlof.
  • Gratis treinreizen in de 2e klas en 1e klas tegen kleine bijdrage.

Het verhaal van Radjkoemar, teammanager veiligheid & service

“In mijn rol als coach luister ik zo goed mogelijk naar het team en geef ik ze de juiste tools om de beste Veiligheid & Service-medewerker te kunnen zijn” Lees hier zijn hele verhaal

Nieuws & Evenementen

Geen gerelateerde nieuwsberichten of evenementen gevonden.

Overige

(Lijn)management

Waardering voor je werk

Jij maakt als medewerker van NS hét verschil voor de reis van morgen. Jij brengt Nederland in beweging. Daar werk je hard voor en dat waarderen we. Die waardering krijg je terug in de vorm van prachtige arbeidsvoorwaarden. Denk aan een goed salaris, een prettige werkomgeving, een uitkering aan het einde van het jaar, korting op de zorgverzekering en op Europese treinreizen, pensioenopbouw en je reist als NS-medewerker altijd gratis met de trein. Met een kleine extra bijdrage per maand, is het zelfs mogelijk om 1e klas te reizen.