Iedereen kent ons van de trein, maar eigenlijk is NS een mensenbedrijf. Zonder de inzet van duizenden betrokken collega’s is de inzet van onze treinen niet mogelijk. We zijn dan ook een van de grootste – en meest veelzijdige – werkgevers van Nederland.

Net zoals we ons materieel regelmatig moeten uitbreiden, geldt dat ook voor ons personeel. Zonder de aanvoer van nieuwe, jonge en gedreven talenten kunnen we als organisatie niet anticiperen op de vraagstukken van de toekomst. Een belangrijk instrument daarvoor is ons traineeship of onze stages.

Kies je eigen bestemming

Binnen NS is het belangrijk dat mensen zo goed mogelijk met elkaar samenwerken. En dat kan altijd beter. Communiceren, problemen oplossen, daar hebben we de trainees en stagiaires van nu hard bij nodig. Het maakt daarbij niet uit welke kant je opgaat. Er is hier zoveel te doen, en iedereen werkt samen om te zorgen dat onze reizigers de perfecte reis ervaren.

Verschillende afdelingen

Bij een treinreis kom je al onze afdelingen eigenlijk al tegen. ‘IT’ zit in de Reisplanner app op je mobiel, maar ook bijvoorbeeld in de toegangspoortjes. Je abonnement is ‘Commercie’. De trein: een en al ‘Techniek’. Zoveel afdelingen, zoveel mogelijkheden, bij welk bedrijf heb je dat? Lees hier de mogelijkheden per werkgebied:

Stippel jouw carrière uit

Je kunt je carrière bij ons dan ook niet van begin tot eind uitstippelen. We verwachten dat je zelf verantwoordelijkheid neemt voor je eigen loopbaankeuzes. Zie ons als een groot treinstation, waar je zelf kunt kiezen welke kant je op wilt en wanneer je een overstap wilt maken. Jij bepaalt je bestemming, wij zorgen voor de perfecte reis er naartoe. Klinkt dat goed? Start jouw carrière bij NS!