Roesman Tamin

Roesman Tamin

Recruiter Operationeel Management

Impact met teams

Na 2 jaar ervaring in het werven van tijdelijke, ingehuurde collega’s had ik inmiddels veel kennis opgedaan van NS. Ik zag een mooie uitdaging in het werven van vaste collega’s. In mijn rol als corporate recruiter ga ik deze uitdaging aan en ben ik verantwoordelijk voor leidinggevende functies binnen onze Operatie. Vacatures voor Teammanager Machinisten en Teammanager Hoofdconducteurs zijn het meest bekend, maar ik werf ook managers voor Veiligheid & Service en het Regionaal Besturingscentrum. De operationeel managers die ik zoek, gaan onze collega’s aansturen in de trein of op de stations. Ze ondersteunen de teams met als doel de service, dienstverlening en veiligheid van onze reizigers nog verder te verbeteren. Zij werken samen aan de zichtbaarheid, de informatievoorzieningen en het zo snel mogelijk anticiperen bij vertragingen door stremmingen, ongelukken of defect materieel.

“Zorg dat je goed zichtbaar bent op LinkedIn; een handig medium voor een Corporate Recruiter om de juiste kandidaten te vinden.”

Hoe geef jij leiding?

Voor onze managementvacatures zoek ik vooral kandidaten met ervaring als leidinggevende of kandidaten met ambitie en potentie om leiding te geven. In de rol van Teammanager sta je namelijk in het werkveld als schakel tussen de werkzaamheden onderweg en het beleid van NS of tussen medewerkers en directie. Als Corporate Recruiter zie ik graag een overzichtelijk cv dat duidelijk maakt waar jij je leidinggevende ervaring hebt opgedaan. En daarnaast natuurlijk een sterke motivatie waaruit blijkt waarom je onze conducteurs, machinisten en stationsteams wilt aansturen. Als je door de selectie komt, gaan we in gesprek om te kijken of jouw managementstijl bij onze doelgroep past. Wil je in aanmerking komen voor één van deze functies? Houd dan werkenbijns.nl goed in de gaten en maak een jobalert aan voor de nieuwste vacatures.

Mijn aandachtsgebieden

Operationeel Management Traineeship ►

Het Management Traineeship zet je vanaf dag één als leidinggevende midden in de Operatie. Werken in de Operatie betekent dat je het gezicht van NS bent, beïnvloedt én bepaalt.

Operationeel Management ►

Houd jij ervan om in een complexe en dynamische omgeving aan de slag te gaan, mensen te motiveren en teams aan te sturen? Dan is een baan binnen Operationeel Management van NS iets voor jou.