Recruitment Operatie Professionals MBO

Recruitment Operatie Professionals MBO

Recruitment Operatie Professionals MBO verzorgt de werving van functies zoals hoofdconducteur, machinist, medewerker Veiligheid & Service en servicemedewerker. In een flexibel team selecteren wij dus de mensen die voor onze reizigers dagelijks het gezicht zijn van NS.

Het selectietraject
Onze collega’s van de front office zorgen voor de eerste screening en de selectie van kandidaten die aan het profiel voor deze functies voldoen. Daarna volgt een telefonische intake en soms nog een test om het beeld van de kandidaat nog wat scherper te krijgen. Bij succesvolle afronding van deze stappen uit het sollicitatietraject volgt een gesprek met één van onze recruiters. Afhankelijk van de functie volgt daarna nog een psychologisch en medisch onderzoek.

Samen 1 missie
Zo divers als ons team is, zo verschillend zijn ook de mensen die wij selecteren. Maar we hebben één ding gemeen, we doen het allemaal voor de reiziger. De sollicitant zien wij overigens ook als een soort reiziger. Daarom hebben we samen een strak en duidelijk proces gecreëerd, zodat je als sollicitant weet waar je naartoe gaat en waar je aan toe bent.

Mijn aandachtsgebieden

Medewerkers Veiligheid & Service ►

NS wil de reizigers naast een comfortabele reis ook een veilige trein- en stationsomgeving bieden. Dat is jouw taak als medewerker Veiligheid & Service.

Hoofdconducteurs ►

Als hoofdconducteur ben jij hét aanspreekpunt voor onze reizigers. In de trein en op het perron. Zij verwachten van jou goede informatie en attente service.

Machinisten ►

Als machinist bij NS zorg jij ervoor dat de reiziger op tijd en comfortabel op de plek van bestemming aankomt.Bij alles wat je doet staat veiligheid voorop.