Aandacht voor jou

Plezier in je werk en een mooie balans tussen werk en privé helpen je om blij te blijven met je baan. Bij NS is er volop aandacht om je hierin zo goed mogelijk te ondersteunen, zodat je met energie, trots en vakmanschap kunt blijven werken. Wij zijn ervan overtuigd dat we met tevreden medewerkers het beste resultaat halen.

Goed Bez!g

Bij NS zijn we goed bezig. Daarom hebben we deze naam gegeven aan het programma waarmee we medewerkers zo goed mogelijk ondersteunen om het beste uit zichzelf te halen. Wat is er nodig om het werkplezier te behouden of terug te vinden? Hoe blijf je gezond en fit? Dat zijn vragen die we jou en onszelf altijd stellen. Door je wegwijs te maken of door zelf verschillende activiteiten te organiseren, is er aandacht voor ieder individu en helpen we collega’s waar we kunnen en waar het moet.

Zo hebben we bij NS hebben we veel sportieve collega’s die mee willen doen aan sportieve events. Railsport organiseert die, nationaal en zélfs internationaal. Regelmatig staan er culturele evenementen, familiedagen en vitaliteitsprogramma’s op de agenda. Op ons hoofdkantoor in Utrecht kun je zelfs gebruik maken van het incompany fitnesscentrum.