NS is actief in de wereld van het openbaar vervoer. We willen dat steeds meer mensen hier gebruik van maken en doen er alles aan om Nederland op deze manier in beweging te houden. Onze reizigers staan bij alles wat we doen op de 1e, 2e én 3e plaats. Voor hen werken we aan een zo aangenaam en duurzaam mogelijke reis, van deur tot deur.

Wij behoren tot de 10 grootste werkgevers van Nederland. Met alle mogelijkheden die we onze medewerkers hebben te bieden, creëren we vrijheid én kansen voor hen. Kansen om te groeien en om beter te worden. Met meer dan 1 miljoen reizigers per dag, doe je dat voor een grote achterban. We denken vooruit, maken plannen voor de korte én lange termijn en groeien mee met de maatschappij. Dat is de organisatie van NS vandaag de dag. De NS van de toekomst? Daar hebben we mensen voor nodig met verstand van zaken. Mensen zoals jij. De reis van morgen begint bij jou.

Bij NS maken we met elkaar Nederland bereikbaar. Voor iedereen. Want de trein is eigenlijk een vanzelfsprekende keuze als je overal wil gaan en staan, voorzien van alle gemak en met oog voor het milieu. Onze reizigers taan voor ons altijd op 1, 2 en 3.

Dat vraagt om een specifieke manier van denken en werken. Je hebt namelijk meer kans op succes als  je goed naar ze luistert, maar ook naar je collega’s. Ga met elkaar in gesprek, maak duidelijke afspraken en durf de verantwoordelijkheid te nemen voor de keuzes die je maakt.  Omdat je leert van je ervaring en telkens kijkt naar andere mogelijkheden, komen we samen steeds verder.

Wij behoren tot de 10 grootste werkgevers van Nederland. ….. De reis van morgen begint bij jou.’