Werving voor NS traineeships bijna van start

Wil jij een leercurve als een hogesnelheidslijn? Start jouw carriere bij NS!

Jezelf blijven ontwikkelen. Dat is het enige wat telt voor jou als talentvol potentieel trainee. Bij NS krijg je de mogelijkheid om dat te doen. Jou vakinhoudelijk én persoonlijk laten groeien en je daarmee een kickstart van je carrière geven is wat we willen. Bij ons ligt de wereld voor je open en kun je alle kanten op met onze traineeships. Wil jij jouw talent en ambitie optimaal benutten? Dan is NS op zoek naar jou!

De traineeships
Wij zoeken getalenteerde IT, Finance, Operationeel Management en Techniek trainees. De verschillende traineeships bieden ervaringen uit elk werkgebied.

IT Traineeship 
Bouw aan je eigen ontwikkeling én aan complexe en actuele IT-projecten met een grote maatschappelijke impact.

Operationeel Management Traineeship 
Vanaf dag 1 krijg je 100% vertrouwen van ons en ga je leidinggeven aan een groep van 20 – 30 (operationele) medewerkers.

Finance Traineeship 
Werk mee aan uitdagende projecten waar jij je als finance professional op mag storten.

Techniek Traineeship 
Ook als trainee in de techniek bouw je mee aan de trein van de toekomst.

Talent & Ontwikkeling 
Jij hebt talent en wij zijn gek op dat talent. Talent zorgt voor verfrissing, nieuwe inzichten en geeft ons een toekomst. Daarom willen wij jou helpen dat talent verder te ontwikkelen. In twee jaar krijg je verschillende modules aangeboden, waaronder vakmodules, persoonlijk leiderschap en intervisie.

In het eerste jaar werk je intensief samen aan een gezamenlijke opdracht met een team van trainees uit andere bedrijfsonderdelen. In het tweede jaar ga je aan de slag met een individuele en persoonlijke opdracht. In het traineeship kan jij je talent ontwikkelen, verbeteren en natuurlijk toepassen. Daarnaast leer je NS kennen als een veelzijdige organisatie!

Wanneer staan de traineeships online?

  • Het Techniek en IT traineeship staan open vanaf maandag 19 maart 2018.
  • Het Operationeel Management en het Finance traineeship staan open vanaf 26 maart 2018.

Je kunt je ook aanmelden voor de vacature-alert om onze openstaande vacatures toegestuurd te krijgen.

Maak direct een vacature-alert aan