Werving voor NS traineeships is begonnen

NS is op zoek naar enthousiaste IT, Finance, Operationeel Management en Techniek trainees.

traineeships

Na het afstuderen kan het lastig zijn een beslissing te maken over je toekomst. Je bent getalenteerd en ambitieus, maar je hebt geen jarenlange werkervaring en dan kan een traineeship de uitkomst bieden. In de leerzame periode als trainee kan je veel werkervaring opdoen en je talenten optimaal inzetten en verbeteren. NS is momenteel op zoek naar jong talent!

De traineeships

NS is op zoek naar enthousiaste IT, Finance, Operationeel Management en Techniek trainees. De verschillende traineeships bieden ervaringen uit elk werkgebied. Als IT trainee werk je direct mee aan complexe, uitdagende en actuele IT-projecten met een grote maatschappelijke impact. Je werkt aan zowel operationele systemen als systemen voor klantgerichte service. Finance trainees worden opgeleid voor een belangrijke financiële functie binnen een van de NS bedrijfsonderdelen. Binnen het Techniek traineeship houd je je bezig met het ontwerp van nieuw materieel, tot het perfectioneren van onze onderhoudsprocessen. Als Management trainee sta je vanaf dag één als leidinggevende midden in de Operatie. Je stuurt als Teammanager bijvoorbeeld een groep van 20 tot 30 hoofdconducteurs of medewerkers Veiligheid & Service aan.

TalentOperationeel Management Traineeship

Jij bent aanstormend talent dus helpen we je dat in te zetten, bij te schaven en te ontwikkelen. Jouw talent drijft je tot continue hang naar verbetering, waar wij je de ruimte voor geven. De traineeships bestaan uit een traject van twee jaar waarin verschillende modules worden aangeboden, waaronder: vakmodules, persoonlijk leiderschap en intervisie. In het eerste jaar werk je intensief samen aan een gezamenlijke opdracht met een team van trainees uit andere bedrijfsonderdelen. In het tweede jaar ga je aan de slag met een individuele en persoonlijke opdracht. In het traineeship kan jij je talent ontwikkelen, verbeteren en natuurlijk toepassen. Daarnaast leer je NS kennen als een veelzijdige organisatie!

Solliciteer vóór maandag 17 april voor het Management Traineeship. Dit traineeship zet je vanaf dag één als leidinggevende midden in de Operatie. Werken in de Operatie betekent dat je het gezicht van NS bent, beïnvloedt én bepaalt.

Solliciteer nu!

Solliciteer vóór maandag 17 april voor het Techniek Traineeship. Dit traineeship zet je aan de basis van ons succes. Bij NS werken we continu aan onderhoud, service, modernisatie en innovatie van rollend materieel.
Solliciteer nu!

Solliciteer vóór maandag 17 april voor het Finance Traineeship. Dit traineeship is een ambitieus programma waarbij je wordt opgeleid voor een zware financiële functie binnen één van de NS bedrijfsonderdelen.
Solliciteer nu!

Solliciteer vóór maandag 1 mei voor het  IT Traineeship. Dit traineeship biedt jou de kans om je eigen loopbaanpad vorm te geven. IT Trainees kiezen zelf voor verbreding of verdieping, binnen welk NS bedrijfsonderdeel dan ook.
Solliciteer nu!

Techniek traineeship