Werk aan de winkel, ook op stations!

Het uitdagende werk in NS Retail

Broodzaak

Tegenwoordig is een station meer dan een plek waar je in en uit loopt op weg naar je bestemming. Het station is een plek waar men elkaar ontmoet, kennis maakt onder het genot van een kop koffie, of zelfs de kledingkast uitbreidt. Er komen steeds meer winkels bij op de stations, zoals de AH to go, Rituals en Starbucks.

Meer informatie Vacatures 

Dynamische omgeving
Misschien wist je het niet, maar al deze formules horen ook bij NS. De winkels en horeca op de stations worden namelijk beheerd door NS. Momenteel werken er ruim 5.000 medewerkers bij al onze formules. Al deze medewerkers worden geselecteerd en aangenomen door de NS Recruitment-afdeling. Werken op een station is een vak apart. De winkels zijn vaak kleiner, er is meer in- en uitloop en daardoor is het drukker. Op Amsterdam Centraal ontvangt NS dagelijks zo’n 165.000 reizigers. Werken op het station betekent werken in een dynamische omgeving. Je staat er nooit stil en er is altijd drukte om je heen. Dit vereist een andere mindset dan in een reguliere winkel. Medewerker AH to go Erik heeft ervaring bij zowel de reguliere winkel als de winkel op het station. “Het verschil zit in de verscheidenheid aan werkzaamheden. In een AH to go sta je niet op één vaste plek, maar ben je constant aan het switchen in je taken.”

retailDe perfecte bijbaan
Werken op een station is de ideale baan voor studenten. De winkels zijn ook ’s avonds en in het weekend open, dus buiten collegetijden is er genoeg ruimte om te werken. De werktijden zijn flexibel en de winkels zijn uiteraard gemakkelijk te bereiken! Van Rituals tot de Broodzaak, in alle gevallen heb je te maken met drukte en reizigers. Werken op een station betekent ook dat je allerlei verschillende mensen tegenkomt; dagjesmensen, zakenreizigers of studenten, je staat er voor iedereen. In totaal heeft NS 12 verschillende formules op de stations.

Zoek je een baan in de horeca, dan kan je terecht bij bijvoorbeeld Julia’s of Smullers. Toch meer geïnteresseerd in Retail? Kijk dan eens bij AH to go, HEMA of Rituals! We zijn altijd op zoek naar enthousiaste bijbaners, winkelmanagers en senior medewerkers!

Wil jij ook werken in een dynamische omgeving? Bekijk dan hier de actuele vacatures.

Donderdag 23 november en donderdag 14 december houden wij wervingsdagen! Ben jij benieuwd hoe het is om te werken op een station? Kijk dan hier en kom langs! Ontmoet onze formules door er op te klikken:

SMULLERS_MASTER Railcatering_liggend_2010 ah to go rituals shakies
Nieuwe_HEMAlogo Logo Broodzaak (nieuw) starbucks tekstballon_kiosk Stationshuiskamer
julia_s_logo_RGB