Meteen solliciteren? Loop binnen bij Starbucks.

Kom naar de wervingsdag op 4 maart op station Eindhoven

Starbucks

Ben jij benieuwd hoe het is om te werken bij Starbucks of wil je direct solliciteren? Loop dan binnen op onze wervingsdagen in de Starbucks op een station. Je kan al je vragen laten beantwoorden of gelijk een sollicitatiegesprek voeren met één van onze recruiters of de storemanager. Heb jij een passie voor Starbucks en kun jij dit overdragen aan de gast? Dan zien we je graag op onze wervingsdag! Loop binnen op de eerstvolgende wervingsdag op:

Zaterdag 4 maart in de Starbucks op station Eindhoven tussen 11:00 en 15:00 uur.

Wat dan?

Wij zoeken partners voor diverse functies bij Starbucks op Eindhoven Airport en diverse stations. Je hebt een passie voor Starbucks en je voornaamste taken bestaan uit het vakkundig bereiden van koffie en het bieden van excellente service aan de gast. Je draagt bij aan een uitnodigende sfeer, bent in staat om hard te werken in de drukte op het vliegveld of in één van onze stationstores, je volgt vaste regels en richtlijnen en je vindt het leuk om te werken binnen een hecht team.Starbucks

En dan?
Na het gesprek met de recruiter hoor je gelijk of je bent geselecteerd voor een volgende ronde. Word je niet geselecteerd, dan zijn er tal van andere mogelijkheden op het station.

Niet in de gelegenheid om zelf naar de wervingsdag tekomen? Bekijk dan onze vacatures en solliciteer online!
Voor meer informatie kun je contact opnemen met onze recruiter Saskia Taalman via 088-6711233.

Deze wervingsdagen vinden 4x per jaar plaats op verschillende stations in Nederland. Houd de website in de gaten voor de locaties en tijden.

Tot dan!

NS Stations Retailbedrijf is an authorized licensee of Starbucks Coffee EMEA B.V. and is solely responsible for its employment.