Open Dagen TechniekFabriek – 15 en 22 Februari

Kom kijken op onze mbo mechatronica opleiding tot treinmonteur!

TechniekFabriek

Heb jij altijd al interesse gehad in techniek? Wil je praktijk combineren met theorie en worden opgeleid tot treinmonteur? Kom dan langs bij één van de open dagen van onze TechniekFabriek en maak kennis met onze opleiding, techniek én collega’s!

Wat is de TechniekFabriek?
De TechniekFabriek is dé technische mbo-opleiding van NS waar leerlingen hun weg bewandelen tot treinmonteur. Door te leren werken, en werkend te leren passen de technische talenten de theorie direct toe op de praktijk. In deze tweejarige mbo-opleiding mechatronica niveau 2 worden ze klaargestoomd voor een baan bij NS.

Wat kun je verwachten van de open dag?
Gedurende de open dag kom je alles te weten over de opleiding. We beginnen met een presentatie over de TechniekFabriek. Daarna krijg je een rondleiding door de school en het gigantische praktijklokaal waar de huidige treinmonteurs en de leerlingen aan het werk zijn. Alles wat je ooit had willen weten over de techniek van onze treinen, kun je hier in het echt ervaren. Ook staan onze gepassioneerde praktijkopleiders, leerlingen en werknemers klaar om elke vraag te beantwoorden over de opleiding. Kortom; je kunt ze het hemd van het lijf vragen!

Voor wie?
De open dagen zijn voor iedereen toegankelijk die interesse hebben in de opleiding en meer te weten willen komen. Dus; wil jij je oriënteren in het vakgebied? Dan zien we jou graag! Uiteraard mag je familie, vrienden, buren, etc. meenemen.

Wist je dat…..

  • NS de volledige opleiding betaalt (collegegeld, kleding, boeken, gereedschap, etc.)?
  • Je begeleiding krijgt van docenten die zelf in de techniek hebben gewerkt?
  • De opleiding technisch zeer breed is doordat de treinen elektrisch, mechanisch en pneumatisch zijn?
  • Treinen steeds meer rijdende computers zijn waardoor ICT een van de vakken is?
  • NS alle stages verzorgt waardoor je deze niet zelf hoeft te regelen?
  • Je na afronding van de opleiding een rijks erkend diploma mbo 2 mechatronica krijgt?
  • Je na afronding van de opleiding een contract bij NS krijgt?
  • Je aantrekkelijke doorgroeimogelijkheden hebt?
  • Er uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden zijn (pensioen, zorgverzekering, eindejaarsuitkering etc.)?

Wil jij ook alles leren van de techniek in en rondom treinen en zie jij een carrière als treinmonteur in de TechniekFabriek wel zitten? Schrijf je dan nu in voor een van de open dagen. In Amsterdam is de open dag op donderdag 15 februari van 16.00 tot 19.00 uur. In Zwolle is de open dag op donderdag 22 februari van 16.00 tot 19.00 uur.

Open Dag Amsterdam Open Dag Zwolle

Hopelijk tot dan!