‘Meet & Greet’ voor treinpersoneel in spe

Ga in gesprek met Machinisten, Conducteurs en Medewerkers Veiligheid & Service

Wil jij weten wat een Machinist, Hoofdconducteur of Medewerker Veiligheid & Service bij NS allemaal doet? En ben jij benieuwd naar de mogelijkheden om bij NS aan de slag te gaan? Aarzel dan niet langer en zet de Meet & Greet van 9 september in Amsterdam of Hoorn in je agenda!

Stel je vragen
Door de aanwezigheid van Machinisten, Hoofdconducteurs en Medewerkers Veiligheid & Service kun je al je vragen stellen en kom je alles te weten over hun werk op en om de trein. We kunnen je vast verklappen dat onze jonge Machinist Tim van Rij (18 jaar) in Amsterdam aanwezig is om zijn passie met jou te delen!

Informatie over de meet & greet

Wanneer? Zaterdag 9 september 2017
Tijdstip? Tussen 10:00 en 15:00 uur kun je vrijblijvend binnenlopen
Waar? Amsterdam Centraal station of station Hoorn (zie hieronder voor specifieke locatie)
Voor wie? Voor iedereen die erachter wil komen of één van de beroepen bij hem/haar past

Locatie station Amsterdam Centraal
In de 1e klas Heineken Bar op Amsterdam Centraal op Stationsplein 15 (bij Spoor 2b, Centraal Station Amsterdam). De bar is te bereiken door een trap in de centrale stationshal, aan de rechterkant bij binnenkomst. Naast Tickets & Service. Je hoeft hiervoor geen OV-kaart te hebben.

Locatie station Hoorn
In de conferentiezaal op de 1e verdieping van Station Hoorn. De ingang van de conferentiezaal is te vinden na de poortjes op perron 1 tussen de Kiosk en de bloemenzaak. Als je geen OV-kaart hebt, zal een NS-medewerker de poortjes voor je openen.

Wil je op de hoogte gehouden worden van dit evenement?
Meld je dan aan via onderstaande buttons! Je kunt ook vrijblijvend binnenlopen zonder je in te schrijven.

Amsterdam Hoorn

We zien je graag op zaterdag 9 september!