De Meet & Greet was een groot succes!

Afgelopen zaterdag 9 september beantwoordde ons rijdend personeel alle vragen

Afgelopen zaterdag 9 september was het zover: de Meet & Greet voor treinpersoneel in spe. Zowel in Amsterdam als Hoorn stonden Machinisten, Hoofdconducteurs en Medewerkers Veiligheid Service klaar om vragen te beantwoorden over het werk op en om de trein. Met zo’n 140 bezoekers en vragen in overvloed, was deze dag een groot succes!

Het event
Rond 10:00 uur ging de Meet & Greet van start in de 1e klas Heineken Bar op Amsterdam Centraal. Met koffie, thee en fris stonden recruiters en rijdend personeel klaar om iedereen te ontvangen en vragen te beantwoorden. Bij de ingang werd iedereen welkom geheten en naar de juiste persoon begeleid. Zo ontstonden er kringgesprekken waarbij iedereen direct vragen kon stellen aan het aanwezige personeel.

Wie bezochten de Meet & Greet?
Iedereen die geïnteresseerd is in een baan als Machinist, Hoofdconducteur of Medewerker Veiligheid & Service kon zich inschrijven of vrijblijvend langskomen. Jong en oud kwam op het event af: kinderen onder de 12 jaar, die “als ze groot zijn” de trein willen besturen. 50-plussers, die een carrièreswitch willen maken. Maar ook studenten die net aan de opleiding tot machinist zijn begonnen en benieuwd zijn naar het opleidingstraject en baankansen. Kortom; een gemêleerd gezelschap van zo’n 140 aanwezigen!

Wat waren de vragen?
Een Meet & Greet is nooit zonder vragen. De diversiteit in mensen zorgde dan ook voor een diversiteit in vragen. Van “Vertel eens hoe het is om conducteur te zijn?” tot “Hoe schat je bij een S-bord de remweg in?”. Leuk voor de ander, want verschillende vragen leiden tot nieuwe perspectieven, interesses en inderdaad: nieuwe vragen!

Aan het eind van de dag verliet iedereen met een dosis informatie het evenement. Ook hebben velen hun gegevens achtergelaten bij onze recruiters. Zij zullen benaderd worden voor vervolggesprekken.

Heb je de Meet & Greet gemist?
Geen zorgen. Houdt onze evenementenpagina in de gaten voor aankomende events. Of neem contact op via 088 – 67 11 698 of mail naar service@werkenbijns.nl.

Solliciteren?
Bekijk de openstaande vacatures.