Maak impact met jouw code… Het is niet zomaar een claim in onze developers wervingscampagne. Bij NS werk je als developer aan de reis van deur tot deur, en dus aan de bereikbaarheid van Nederland. We innoveren waar we kunnen en dat doen we vaak met IT.

IT is belangrijk voor NS: er zit IT in de trein, in de poortjes op het station, in de NS-app en in alle informatieborden. Bij NS is IT overal.

Ik wil hier nog lang blijven werken om nieuwe, unieke ideeën op de NS-website te implementeren. Ideeën die bijdragen aan continue verbetering van de website en de dienstverlening voor onze klanten. Het leukste project dat ik heb gedaan was de landingspagina van NS Flex, het was bijzonder dat dit terug te zien was in een campagne op TV en social media. Momen – Front-end developer

Maak impact met jouw code

De nieuwe wervingscampagne zal online te zien zijn van 5 oktober tot en met 1 november. Om in een veranderende organisatie in te kunnen blijven spelen op de snel veranderende digitale behoeften van onze reizigers, willen we 80 tot 90 developers aannemen. De campagne is onderdeel van het plan van aanpak. Met de campagne ‘Maak impact met jouw code’ geven we een beeld van de grote, impactvolle projecten waar je als developer bij NS aan werkt. De projecten NS-app en Graffiti-AI worden in de campagne uitgelicht. Meer over de rol van een developer in deze en andere projecten lees je hier.

 

Developer bij NS

Als developer krijg je veel ruimte en vrijheid om zelf invulling te geven aan je functie en je te ontwikkelen tot expert. Je werkt samen in een team aan oplossingen die de reis voor onze reizigers leuker en makkelijker maken. Je kunt het zo gek niet bedenken, waar je ook kijkt binnen onze organisatie: IT speelt een grote rol. Dat is meteen ook de reden waarom onze developers onmisbaar zijn. NS ontwikkelt continu. En jij ook, want bij NS raak je nooit uitgeleerd. Daarnaast innoveren we ook onze manier van werken. Zo zetten we vol in op Continuous Delivery en DevOps. Het ontwikkelen van nieuwe apps gaat steeds sneller dankzij de Agile-manier van werken die we toepassen.

 

Het reizen makkelijker maken

Het reizen voor onze reizigers makkelijker maken, dat doet front-end developer Momen graag. ‘’Als front-end developer ben ik samen met mijn team verantwoordelijk voor het ontwikkelen en onderhouden van de voorkant van de NS-website. Wij zorgen ervoor dat de website goed functioneert en er goed eruitziet. Ook zorgen we dat de content toegankelijk is voor alle gebruikers. Ik wil hier nog lang blijven werken om nieuwe, unieke ideeën op de NS-website te implementeren. Ideeën die bijdragen aan continue verbetering van de website en de dienstverlening voor onze klanten. Het leukste project dat ik heb gedaan was de landingspagina van NS Flex, het was bijzonder dat dit terug te zien was in een campagne op TV en social media ”

 

Wil je net als Momen bijdragen aan het bereikbaar houden van Nederland door het bedenken van slimme oplossingen? Bekijk onze vacatures hier.