Studenten maken kennis met NS Traineeships op Inhousedagen

Deadline aanmelding traineeships a.s. weekend

inhousedagen

De deadline voor het aanmelden voor de NS Traineeships nadert. Studenten en maximaal 3 jaar afgestudeerden hebben tot en met zondag 16 april om zich in te schrijven voor het Finance, Techniek of Operationeel Management traineeship, de vacature voor het IT-traineeship loopt tot 30 april. In het kader van de traineeships organiseerde NS de laatste tijd een aantal Inhousedagen.  Op deze dagen worden studenten en afgestudeerden ondergedompeld in de wereld van NS en leren ze de organisatie en de traineeships kennen.

Best Graduates
Dit jaar doet NS weer mee met Best Graduates, een exclusieve recruitment game voor afstuderende universitaire studenten. In het kader van Best Graduates heeft de recruitmentafdeling afgelopen vrijdag een gave Inhousedag georganiseerd op het hoofdkantoor van NS. 20 technische studenten waren te gast om een kijkje achter de schermen te nemen bij NS. De dag werd afgetrapt  met een mooie presentatie van Techniek Trainees Joey en Inge, waarin ze vertelden over de traineeships bij NS. Middels een quiz werden de studenten allerlei feitjes over NS bijgebracht. Daarna werkten de studenten aan een complexe en uitdagende case, geïntroduceerd door Roel Ockhuijsen. In de case moesten de studenten aan de slag met een plan om de treinreis zo comfortabel mogelijk te maken. De ideeën die hieruit voortkwamen werden vervolgens via een pitch gepresenteerd aan CEO Roger van Boxtel.

Techniek Challenge
inhousedagNa de lunch gingen de studenten aan de slag met een uitdagende Techniek Challenge. In deze challenge kregen de studenten te maken met verschillende factoren die zich voordoen bij het bouwen/ontwerpen van een nieuwe trein. Dit hield in dat ze rekening moesten houden met onder andere klanttevredenheid en duurzaamheid, twee belangrijke speerpunten voor NS. De fictieve case is een realistische afspiegeling van de complexiteit en veelzijdigheid van NS als technisch bedrijf. Door deze challenge kregen de studenten een goed beeld van de werkzaamheden en uitdagingen binnen een traineeship bij NS.

Inhousedagen
Afgelopen vrijdag was slechts één van de Inhousedagen bij NS. Voor elk traineeship (IT, Techniek, Operationeel Management en Finance) worden deze dagen georganiseerd. Het is een uitstekende gelegenheid voor studenten om NS te leren kennen en een idee te krijgen van de traineeships. Wil je nog wat meer informatie over de traineeships, kijk dan op Traineeships

Ben je geïnteresseerd in een Traineeship en wil je solliciteren:

Solliciteer vóór maandag 17 april voor het Management Traineeship. Dit traineeship zet je vanaf dag één als leidinggevende midden in de Operatie. Werken in de Operatie betekent dat je het gezicht van NS bent, beïnvloedt én bepaalt.

Solliciteer nu!

Solliciteer vóór maandag 17 april voor het Techniek Traineeship. Dit traineeship zet je aan de basis van ons succes. Bij NS werken we continu aan onderhoud, service, modernisatie en innovatie van rollend materieel.
Solliciteer nu!

Solliciteer vóór maandag 17 april voor het Finance Traineeship. Dit traineeship is een ambitieus programma waarbij je wordt opgeleid voor een zware financiële functie binnen één van de NS bedrijfsonderdelen.
Solliciteer nu!

Solliciteer vóór maandag 1 mei voor het  IT Traineeship. Dit traineeship biedt jou de kans om je eigen loopbaanpad vorm te geven. IT Trainees kiezen zelf voor verbreding of verdieping, binnen welk NS bedrijfsonderdeel dan ook.
Solliciteer nu!

inhousedag