Dit is wat je kan doen na de TechniekFabriek

Oud leerling Pim Kropman kwam in het nieuws met zijn werk als storingsmonteur

TechniekFabriek

Solliciteer nu!

Collega Pim Kropman verscheen in een artikel van NOS.nl met zijn werk als storingsmonteur. Alles wat je als reiziger meemaakt in de trein en op station is zorgvuldig voorbereid door NS medewerkers. Zo werkt Pim hard aan uitbreiden van het aantal tweedeklas-zitplaatsen in de sprinters.

Voor oud TechniekFabriek leerling Pim betekent dat nu ruim 1000 stoelen vervangen. Maar dat is niet het enige waar een monteur zich mee bezig houdt nadat hij geslaagd is voor zijn diploma van de TechniekFabriek. Als (junior) monteur werk je dagelijks met je handen aan allerlei vormen van treintechniek. Zo herstel je schade aan treinen maar voorzie je ze ook van moderne techniek en zorg je uiteindelijk voor een betere service.

Werk jij ook het liefst met je handen en in de Techniek? Jij kan net als Pim in de TechniekFabriek een Mechatronica opleiding (niv 2) volgen tot treinmonteur. Hiervoor hoef je niets te betalen, dat doet NS voor jou. Bovendien krijg je na je opleiding gegarandeerd een baan. Sterker nog, in je tweede/laatste leerjaar ontvang je al salaris! De ultieme combi van werken, leren én geld verdienen!

Schrijf je meteen in voor de opleiding en werk net als Pim mee aan veilige en moderne treinen!

Solliciteer nu!