1 april, we hadden jullie te pakken!

Met enthousiasme voor een droomvacature, toch nog een kans op een bijzondere internationale treinreis!

Droombaan 1 april

Op vrijdag 25 maart publiceerden wij de droombaan van velen. Als Backpackende e-onderzoeker de wereld rond om voor NS onderzoek te doen naar spoorbedrijven. In de vacaturetekst werd gesproken over landen als  IJsland, Suriname, Malta en Nicaragua, waar natuurlijk geen spoorwegen zijn. Vandaag op vrijdag 1 april, laten we alle inzenders weten dat we een grap met ze hebben uitgehaald.

Op de vacature werd met veel enthousiasme gereageerd, en het enthousiasme wordt beloond. Onder alle inzendingen worden een aantal Interrail passen van NS international uitgereikt. Met de Interrail Global pas kan je 10 dagen reizen binnen 30 Europese landen reizen – van Scandinavië tot Turkije! De winnaars mogen bovendien een vriend, vriendin, partner of familielid aanwijzen die ook een interrail pas wint, zodat je samen door Europa kan! Ook krijgt een winnaar de ruimte op werkenbijns.nl voor een blog over zijn of haar reisavontuur.

Naast meer dan 750 sollicitanten, hadden zo’n 80 mensen de grap door.

Een greep uit de reacties:

“…Jullie ook een erg originele 1 april grap 😉 Ik had gehoopt de ruïnes van spoorlijnen en stations op Malta te kunnen onderzoeken 😉 Hoop dat jullie veel leuke inzendingen hebben gekregen!”

“Hierbij mijn waardering voor jullie 1-april grap. Ben er zelf volledig ingetrapt, niet gedacht dat jullie het zo serieus zouden aanpakken. Maar netjes! http://www.reizen-met-de-trein.nl/spoorloze-landen/ De top 4 op deze lijst was voor mij toch voldoende bevestiging”

“Onlangs zag ik de vacature Backpackende e-onderzoeker op jullie website. Ik ben ongelooflijk, SUPER SUPER, enthousiast om naar deze functie te solliciteren.”

“Eindelijk van mijn hobby mijn werk kunnen maken als e-commerce backpacker? @werkenbijns #hoopvol #waanzin #togoodtobetrue”

 

Met Backpack En Jetlag Naar Onvergetelijke Plek - Kasper Ploegman

klik om het gifje te bekijken

En speciaal voor Kasper:

“Wat ontzettend onnozel van me, de einddatum is 1 april. Het was ook veel te mooi om waar te zijn.
Ik zie er naar uit om mijn prachtige gifje te zien verschijnen op de Wall of Shame!
Leuke actie! Ga zo door!”

 

Met de droomvacature willen we aandacht vragen voor de andere mogelijkheden bij NS, bijvoorbeeld als assistent winkelmanager, of it’er, en voor starters die monteur of management trainee willen worden.

Lees ook:
RTL Nieuws: Deze verhalen nemen we met een korreltje zout
Erik Kroeze: Meer dan 750 reacties op droomvacature NS