Operationeel Management Traineeship

Net afgestudeerd en direct leidinggeven aan een team van 20 tot 30 medewerkers? Bij NS bieden wij jou die kans met het operationeel management traineeship. Wij geloven namelijk dat je het meest leert van ‘gewoon doen’. Als je maar van je fouten leert, ambitie hebt en resultaatgericht bent. In twee jaar tijd geef jij leiding aan een team van medewerkers op het station, in de trein, klantenservice, bij het onderhoud- en servicebedrijf of medewerkers die de treindienst monitoren.

Wat maakt jou

100% NS?

Je gaat de site verlaten, data wordt door CompanyMatch verwerkt.

Jouw doel als trainee

Bij NS werk je mee om reizen elke dag leuker en beter te maken. Zeker als operationeel management trainee. Jij stuurt een team van 20 tot 30 operationele medewerkers aan. Naast het leiding geven aan één van de teams, vervul je het laatste half jaar een eindopdracht binnen een afdeling van NS die jij beter wilt leren kennen. Zo leer je NS echt op alle manieren kennen.

Waar je komt te werken

Jouw werklocatie hangt af van welk team het beste bij je past en waar je woont. Hierbij kun je denken aan:

  • Regionaal besturingscentrum: Verantwoordelijk voor de besturing van de treindienst als het gaat om materieel, personeel en het rangeerproces.
  • Service Stations en Trein: Hét gezicht van NS. In een oogwenk worden reizigers op de goede weg geholpen en is de servicebeleving altijd hoog.
  • Veiligheid & Service: Een trein moet niet alleen prettig en gemakkelijk zijn, maar ook veilig. De veiligheid van onze reizigers heeft altijd prioriteit.

Andere werklocaties zijn: onderhoud- & servicebedrijf, treinmodernisering, NS International en NS stations.

Digitale inhousedag

Op 22 oktober organiseren wij een digitale inhousedag. Tijdens deze digitale inhousedag vertelt een NS trainee hoe het traineeship eruit ziet. Ook zal onze recruiter uitleggen hoe de aanmeldprocedure er precies uit ziet. Heb je interesse om te solliciteren, maar wil je nog meer weten? Meld je dan snel aan voor een digitale inhousedag en stel je vragen aan ons.

Meld je aan voor de digitale inhousedag op 22 oktober

Dit krijg je ervoor terug

  • Een salaris van € 3141,72 bruto per maand en indien van toepassing een onregelmatigheidstoeslag.
  • Een 36-urige werkweek + vijf weken vakantie (180 uur).
  • 3% eindejaarsuitkering, 8% vakantietoeslag en een uitstekende pensioenregeling.
  • Gratis reizen in de 2e klas en 1e klas tegen een kleine bijdrage.
  • Korting op Europese treinreizen zodra je 1 jaar bij NS werkt.
  • Contract voor 2 jaar, mogelijkheid tot een vast dienstverband na je traineeship.

 

Bekijk de vacature

Nieuws & Events

Geen gerelateerde nieuwsberichten of events gevonden.