Vacature alert

Impact maken met je code?

Werk dat gezien wordt? Bij NS wel. Want zonder de developers van NS rijdt er geen trein. Met jouw code maak je impact op een miljoenenpubliek. Als developer bij NS werk je in agile scrum teams aan nieuwe features die het leven van onze reizigers of het werk van collega’s nog makkelijker maken. Met de nieuwste technieken en alle ruimte om je verder te ontwikkelen. Van AI om graffiti aan te pakken, Flutter voor app development of Java om al onze treinen te monitoren. NS ontwikkelt continu. En jij ook, want bij NS raak je niet uitgeleerd.

Inspiratie opdoen? Lees verder en ontdek aan welke uitdagende projecten onze developers werken.

Wat maakt jou

100% NS?

Je gaat de site verlaten, data wordt door CompanyMatch verwerkt.

Upgrade de NS app

Kaartje kopen, flexibel reizen met NS Flex of een reminder als je vergeet uit te checken. De NS app zit bomvol features. ‘Er is zoveel mogelijk, maar het moet wel gebruiksvriendelijk blijven,’ vertelt iOS developer Tieme. Met twee miljoen actieve gebruikers is de app een uitdagend speelveld voor developers. ‘Dan merk je hoeveel impact je hebt.’ Lees het verhaal van Tieme, developer NS Flex. Bekijk hier de campagnevideo.

 

Graffiti-preventie met AI

Miljoenen schade aan graffiti. Hoe kunnen we dat oplossen? ‘Jullie hebben twee dagen, laat maar eens zien wat jullie kunnen, zei onze product owner. We bouwden een AI beeldherkenningsapplicatie die steeds slimmer wordt,’ vertelt developer Wilko. ‘Toen we erachter kwamen dat het ook echt ging lukken, gaf dat een enorme kick.’Lees het verhaal van Wilko, developer Graffiti AI. Je kunt hier de campagnevideo bekijken.

Wat doe je wel en wat niet? Je krijgt feedback van heel Nederland. Dan merk je echt dat het product zichtbaar is en leeft in de hele samenleving. Florestan, developer NS Flex

Meer IT projecten

Naast werken aan de NS app en Graffiti AI zijn er talloze IT projecten waaraan jij als developer kunt werken. Bijvoorbeeld binnen de Donna Service Organisatie of Logistiek & Transportbesturings Service Organisatie. Ontdek wat jij kan toevoegen!

Bekijk de projectenpagina

Direct solliciteren?

Als developer bij NS maak je impact. Op heel Nederland, samen met je collega’s. Werk dat ertoe doet in een dynamische omgeving waar jij jezelf kunt blijven ontwikkelen. Met de nieuwste technieken werken aan uitdagende projecten. Met opleidingen en coaches die je ondersteunen waar nodig. Waar jouw reis naartoe gaat, dat bepaal jij.

Jouw code terugzien in een van onze projecten? Bekijk nu de vacatures en ontdek hoe jij straks impact maakt op reizend Nederland.

Bekijk onze vacatures

Nieuws & Evenementen

Geen gerelateerde nieuwsberichten of evenementen gevonden.