Inhousedag
Op woensdag 2 oktober ervaar je wat het inhoudt om operationeel management trainee te zijn bij NS. Zo ontdek je de verschillende kanten van NS en welke rol operationeel management hierin speelt. Je gaat ook aan de slag met een toffe game, waarbij je voelt met welke uitdagingen je als trainee te maken kunt krijgen. Natuurlijk is het ook mogelijk om de huidige trainees en verantwoordelijke recruiter het hemd van het lijf te vragen!

Het traineeship
Een spoorbaan heeft misschien iets weg van een ladder die op de grond ligt, maar bij ons hoef je als trainee niet onderaan de ladder te beginnen. Dat merk je als je het operationeel management traineeship gaat doen. Je krijgt direct een managementfunctie met behoorlijk veel verantwoordelijkheid. Zo stuur je als trainee een grote groep operationele medewerkers aan, zoals hoofdconducteurs of monteurs.

Het operationeel management traineeship kent twee instroommomenten per jaar. Zo is het mogelijk om vanaf 1 september of 1 februari te starten als operationeel management trainee bij NS. Vanaf maandag 30 september kan je de vacature voor de instroom van februari 2020 vinden op www.werkenbijns.nl

Wie wij zoeken?

  • Je hebt voor 1 februari 2020 minimaal een afgeronde hbo of wo-opleiding.
  • Je hebt 0 tot 3 jaar werkervaring.
  • Enige leidinggevende ervaring zoals teamleider bij een supermarkt of voorzitter in een bestuur.
  • Je hebt de ambitie om in een operationele omgeving manager te worden.

Daarnaast vinden wij het belangrijk dat je mensen en processen in beweging weet te zetten en samenwerkingsgericht en vakkundig bent. Maar bovenal dat je met inzet, energie en vasthoudendheid acties onderneemt.   

Programma 
14.00-14.30 Inloop en welkom
14.30-15.15 Interactieve presentatie over NS en het operationeel management traineeship
15.15-16.15 Serious game 'code rood'
16.30-17.30 Kijkje achter de schermen van Utrecht Centraal
17.30-19.00 Borrel op Utrecht Centraal

Locatie
De inhousedag vindt plaats in de Katreine toren op Utrecht Centraal op woensdag 2 oktober. 

Meld je aan
Aanmelden kan t/m maandag 26 september via de onderstaande button met je cv. We laten zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen 2 weken weten of we je uitnodigen. Zien wij bij de inhousedag een match? Dan nodigen wij je uit voor de 1e selectiedag op dinsdag 19 november.

We kijken uit naar je reactie!