Bij NS weten we dat IT’ers gek zijn op dingen ontdekken. Iets vinden wat nog niemand heeft gevonden. Ergens komen waar nog niemand is geweest. Daarom hebben we iets moois bedacht. Op vrijdag 29 november 2019 organiseren we op het hoofdkantoor van NS een Hackathon. 

De missie:
Realiseer in 1 dag een toepassing waarmee wij als NS medewerkers VOOR JOU als reiziger het verschil kunnen maken. We dagen je uit om na te denken over wat jouw reis aangenamer zou maken en wat we kunnen doen om je een 9+ ervaring te geven. Vervolgens ga je aan de slag met het bouwen van een prototype voor jullie idee. Dit doe je in een team samen met andere studenten, professionals, trein-en stationspersoneel en onder goede begeleiding van NS IT en Info Support

Inschrijven
Inschrijven kan tot maandag 25 november 09.00. Je kunt je individueel inschrijven of als groep (maximaal 5 personen per groep). Vul in het inschrijfformulier hieronder per persoon dezelfde groepsnaam in zodat wij jullie samen kunnen indelen. We vragen in het formulier ook naar je maat omdat je van ons een NS Hackathon t-shirt krijgt. 

Praktische informatie

Datum: Vrijdag 29 november 2019
Locatie: Hoofdkantoor NS, Laan van Puntenburg 100 te Utrecht
Tijd: 07:00 – 21:00 uur

Meer informatie vind je op de Hackathon pagina.