Inhousedag Operationeel Management Traineeship

Wil jij op een leuke en laagdrempelige manier ontdekken of het operationeel management traineeship bij jou past? Meld je dan aan voor de inhousedag op 18 mei! 
 
Het traineeship
Een spoorbaan heeft misschien iets weg van een ladder die op de grond ligt, maar bij ons hoef je als trainee niet onderaan de ladder te beginnen. Dat merk je als je het operationeel management traineeship gaat doen. De kans is groot dat je geen project krijgt, maar direct een managementfunctie. Met behoorlijk veel verantwoordelijkheid. Zo stuur je als trainee een grote groep operationele medewerkers aan, zoals hoofdconducteurs of monteurs.


Inhousedag
Op vrijdag 18 mei ervaar je hoe het is om operationeel management trainee te zijn bij NS. Zo ontdek je de verschillende kanten van NS en welke rol operationeel management hierin speelt. Je gaat ook aan de slag met een toffe game, waarbij je ervaart met welke uitdagingen je als trainee te maken kunt krijgen. Wil je nog meer ins- en outs weten? Je kunt onze recruiter en huidige trainees het hemd van het lijf vragen!

Wie wij zoeken?
• Je hebt voor 1 september 2018 minimaal een afgeronde hbo of wo-opleiding.
• Je hebt 0 a 3 jaar werkervaring.
• Aantoonbare leidinggevende- en/of bestuurlijke ervaring zoals commissies, besturen, verenigingsleven.

Daarnaast vinden wij het belangrijk dat je mensen en processen in beweging weet te zetten en samenwerkingsgericht en vakkundig bent. Maar bovenal dat je met inzet, energie en vasthoudendheid acties onderneemt.  


Programma inhousedag
13.30-13.40: Inloop
13.40-14.10: NS&CO spelen
14.10-14.20: Algemene bedrijfspresentatie
14.20-15.00: Presentatie trainees
15.00-16.00: Game ‘code rood’
16.00-16.15: Evaluatie game + afsluiting/vragen
16.15-17.00: Borrel @ Bar Beton

Meld je aan
Aanmelden kan via de onderstaande button met je cv. We laten zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen 2 weken weten of we je uitnodigen. Zien wij bij de inhousedag een match? Dan nodigen wij je uit voor de selectiedag.
We kijken uit naar je reactie!